Fifor la instalarea lui Deca: E o zi importantă pentru Dolj

fifor prefectura Fifor la instalarea lui Deca: E o zi importantă pentru Dolj poze

Secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor, Mihai Fifor, candidat pentru un mandat de senator în Colegiul 2 Craiova, a participat, joi, la învestirea lui Marius Cristinel Deca în funcția de prefect al județului Dolj.
Cu acest prilej, secretarul de stat în MAI Mihai Fifor a afirmat: „Este o zi importantă pentru Instituția Prefectului județului Dolj și, implicit, pentru județul Dolj. Este o zi în care echipa prefecturii se reașează, o zi în care dorim să dăm un semnal că administrația publică locală din județul Dolj capătă și mai multă forță. Felicitări domnului prefect și succes în activitatea pe care urmează s-o desfășoare odată cu depunerea jurământului.
Vreau să vă asigur că în ceea ce privește Ministerul Administrației și Internelor veți avea o deschidere totală în exercitarea funcției dumneavoastră și vă rog să nu uitați că Instituția Prefectului este una dintre cele mai importante funcții administrative într-un județ și să nu uitați că suntem în slujba cetățeanului și pentru cetățean ne desfășurăm activitatea”.
La ceremonialul de învestire a noului prefect de Dolj, Marius Cristinel Deca, au mai participat, alături de secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor, Mihai Fifor, candidat pentru un mandat de senator în Colegiul 2 Craiova, subprefectul de Dolj Ionel Ciobotea, ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Mihai Voicu, candidat pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 7 Calafat, și fostul prefect de Dolj, Elena Costea.