Fifor: Candidatura la Senat – o provocare şi o mare onoare!

fifor national arena Fifor: Candidatura la Senat   o provocare şi o mare onoare! poze

Președintele organizației Craiova a PSD, Mihai Fifor, a afirmat, miercuri seară, la scurt timp după încheierea mitingului USL, organizat la Arena Națională, că îl onorează desemnarea sa pentru a candida pe Colegiul 2 Senat Craiova, el apreciind totodată că prin câștigarea mandatului de senator vocea Craiovei va fi mult mai aproape de Parlamentul României
„Este o premieră pentru mine, pentru că intru pentru prima dată într-o bătălie pentru Parlamentul României. Pot spune că este o mare provocare pentru mine, dar și o mare onoare pe care organizația municipală a PSD Craiova și cea județeană a PSD Dolj mi-o fac, pentru că intru și mă alătur unei echipe deja călită în bătălia politică, o echipă extrem de valoroasă a județului Dolj. Sper ca împreună cu acești colegi ai mei să obținem o performanță extraordinară, acea de a scoate 15 mandate de parlamentar, pe data de 9 decembrie.
Este un lucru extraordinar că la Craiova merg cu o echipă extrem de serioasă și mă gândesc aici la deputații Florentin Gust și Ionuț Stroe, pentru că împreună vom construi pe Colegiul 2 Senat din Craiova.
Știm foarte bine ce-și doresc craiovenii și sperăm să nu-i dezamăgim în această bătălie electorală. Ne ducem cu proiecte aplicate, cu proiecte primite de la cetățenii Craiovei. De doi ani de zile batem cartierele Craiovei și întotdeauna am spus că în fruntea administrației municipale trebuie să fie ales un social-democrat, iar acum o avem pe doamna primar Lia Olguța Vasilescu. La fel de important este ca vocea craiovenilor să se facă auzită în Parlamentul României și cred că acesta este ocazia în care ne putem atinge obiectivul.
În 9 decembrie putem aduce Craiova mult mai aproape în Parlamentul României. Sunt convins că în seara de 9 decembrie putem sărbători, alături de toți craiovenii, victoria USL.
România este a românilor și este important pentru noi să arătăm că putem reda această țară românilor. În definitiv de aceea am intrat în lupta electorală în iunie și în iulie la referendum, tocmai pentru a reda speranța și încrederea într-o viață mai bună celor care trăiesc în această țară. Dacă PDL a furat România românilor, este datoria USL de a readuce România în limitele sale normale, să depolitizăm instituțiile și să recreăm ceea ce înseamnă statul de drept”, a declarat liderul social-democraților craioveni, secretarul de stat în cadrul Ministerului Administrației și Internelor Mihai Fifor.
Aproximativ 2.000 de membri și simpatizanți ai organizației de Dolj a PSD au participat, miercuri după-amiază, la mitingul de prezentare al candidaților USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, organizat pe Arena Națională din București.

BIROUL DE PRESĂ