Fifor (AKA „domnul Faur”), contra-atac cu cv-ul pe facebook: Profesorul de fizică Iohannis nu are habar!

fifor prioteasa nedelescu rovine Fifor (AKA „domnul Faur”), contra atac cu cv ul pe facebook: Profesorul de fizică Iohannis nu are habar! poze

Refuzat și rebotezat de președinte, Mihai Fifor replică pe facebook la anunțul făcut de Cotroceni privind respingerea nominalizării sale la Ministerul Transporturilor pe motiv de „lipsă de experiență și expertiză”.

 

„Profesorul de fizica Klaus Iohannis, actualmente presedinte al Romaniei, constata dupa o luna de cand premierul Victor Ponta m-a nominalizat ca propunere pentru portofoliul de ministru al transporturilor, ca nu am expertiza si experienta manageriala pentru acest minister. Poate, daca domnul Iohannis ar fi avut aplecarea sa-mi citeasca CV-ul cu minima atentie, ceea ce cu siguranta nici nu s-a obosit sa faca, ar fi constatat ca din februarie 2015 sunt presedinte al Comisiei pentru transporturi si energie a Senatului Romaniei, ca din 2012, de la preluarea mandatului de senator, am fost secretarul Comisiei pentru administratie, ca in 2009 am fost secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, calitate in care, aproape un an, am coordonat institutiile prefectului din intreaga tara, situatiile de urgenta, permise si pasapoarte, evidenta persoanei, raspunzand totodata si de pregatirea sedintelor de guvern pentru acest minister atat de complicat. Ar fi aflat si ca, in 2012 am revenit la MAI tot in calitate de secretar de stat, de data aceasta pentru a coordona tot ce tinea de comunitatile locale, un punct extrem de important fiind programul de termoficare. Sa ii mai spunem domnului Iohannis, ca desi sunt licentiat in litere, ulterior specializarea mea a mers catre managementul afacerii publice, fiind absolvent din 2007 al unui master SNSPA pe aceasta disciplina, domeniu in care si predau ca profesor, de niste ani buni, in cadrul Universitatii din Craiova. Sa mai vorbim de faptul ca de prin 2000 am condus institutii publice, gestionand proiecte importante de dezvoltare si fiind considerat, fara falsa modestie, un bun manager? Nu cred ca mai are vreun sens. Este evident ca domnul presedinte nu doar ca nu are habar de toate acestea, dovada fiind ca nici macar nu avea habar cum ma cheama, de vreme ce comunicatul de la Cotroceni se referea la mine ca la `domnul Faur`. In fine, nu-mi ramane decat sa ii multumesc, cu toata consideratia, premierului Victor Ponta si colegilor pentru increderea acordata, asigurandu-i ca am privit acest lucru ca pe o mare onoare, dorind totodata sa ii asigur ca, in cazul in care as fi ocupat acest post de demnitate publica, mi-as fi facut datoria cu maxima responsabilitate, asa cum am facut de fiecare data”, spune Mihai Fifor, în postarea de pe facebook.