Festivitate de premiere. Şcoala de vară “BIOS ART”, derulată de Muzeul Olteniei Craiova, a ajuns la final!

Cel mai important proiect interactiv, coordonat de către Muzeul Olteniei Craiova – Secţia de Ştiinţele Naturii, lansat în data de 3 iulie, Şcoala de vară  “BIOS ART”  a ajuns la final.

Cursanţii atelierelor de modelaj în lut, decoupage, quilling, creaţie animăluţe din fetru, eco, lucru manual pe etamina şi realizare de animalute din margele, linogravură,  derulate în cadrul proiectului educativ menţionat, sunt invitaţi marţi, 9 septembrie, la ora 10.00, la festivitatea de premiere a lucrărilor realizate pe durata acţiunii.

Întâlnirea de final va fi sărbătorită, în sala de conferinţe a Secţiei de Ştiinţele Naturii, printr-un program artistic realizat de către participanţii la ateliere, care vor recita poezii şi interpreta cântece.

Organizatorii acţiunii vor oferi diplome şi cadouri pentru toţi participanţii.

La parterul Secţiei de Ştiinţele Naturii se va realiza o expoziţie cu  obiectele realizate în cadrul atelierelor, craiovenii fiind invitaţi să voteze lucrările de excepţie.

naturalescoala vara Festivitate de premiere. Şcoala de vară  “BIOS ART”, derulată de  Muzeul Olteniei Craiova, a ajuns la final! poze