Festivalul Îndrăgostiţilor la Craiova – program complet

valentine Festivalul Îndrăgostiţilor la Craiova   program complet poze

Primăria Craiova a pus la punct programul pentru Festivalul Îndrăgostiţilor, care va avea loc între 14 şi 24 februarie.  Cuplurile care vor să se căsătorească pentru o zi se pot programa şi pe mail.Căsătoriile de-o zi vor fi oficiate în sala mare a primăriei Craiova, începând cu ora 11, “însurăţeii” urmând să aibă parte apoi de un show muzical şi un spectacol aviatic, plus o cină romantică cu nota de plată trecută în contul municipalităţii.

“Instituţia Primarului Municipiului Craiova organizează în acest an cea de-a patra ediţie a Festivalului Îndrăgostiţilor. Programul manifestărilor este următorul:
Duminică, 14 februarie 2010, la ora 11.00 în Sala Mare a Primăriei Municipiului Craiova, primarul Antonie SOLOMON,  va oficia căsătorii simbolice, valabile 24 de ore.
De la ora 13.00, tinerii „miri” vor asista la Aeroclubul „Oltenia” din Craiova la un concert live susţinut de formaţia Black Box si artişti locali. Membrii Aeroclubului vor pregăti pentru cei prezenţi demonstraţii aeriene, iar „mirii” vor putea efectua zboruri de agrement cu avioanele Aeroclubului.
În seara zilei de 14 februarie „mirii” vor fi invitaţi să participe la  Balul Îndrăgostiţilor, oferit de primarul Craiovei la unul dintre restaurantele craiovene.

Până joi 11 februarie 2010, persoanele care vor să se căsătorească pentru o zi, au vârsta de peste 18 ani şi formează un cuplu sunt aşteptate să aducă la Serviciul Imagine al Primăriei din strada A.I.Cuza nr.1 (fostul sediu Palace), camera 405 – o copie a buletinului sau cărţii de identitate şi datele de contact. Acestea pot fi trimise şi pe mail la adresa imagine@primariacraiova.ro

Miercuri, 24 februarie – Dragobetele –Teatrul Liric „Elena Teodorini”, la ora 16.00 obiceiurile şi tradiţiile de dragoste româneşti vor fi prezentate într-un spectacol de muzică populară susţinut de Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”. Intrarea la spectacol va fi liberă, în limita locurilor disponibile”, precizează un comunicat al primăriei Craiova.