Famaciile Darwin doneaza mobilier scolar/ Laurentiu Diaconescu: Sunt langa oameni atunci cand au nevoie de ajutor!

banci scoala 225x300 Famaciile Darwin doneaza mobilier scolar/ Laurentiu Diaconescu: Sunt langa oameni atunci cand au nevoie de ajutor! poze

Scoala Gimnaziala nr. 5 “Aviator Petre Ivanovici” a beneficiat, zilele acestea, de o donatie de mobilier scolar. Febra pregatirilor este in toi la aceasta unitate de invatamant din orasul Bailesti, noile obiecte fiind mai mult decat binevenite. Acestea urmeaza sa fie folosite pentru amenajarea a doua sali de clasa. Donatia a fost realizata de catre Farmaciile Darwin, Laurentiu Diaconescu, patronul acestui lant de spiterii, implicandu-se activ in problemele localitatii, de cate ori este nevoie.

“Nu suntem la primele donatii. De cativa ani, acolo unde observ ca este nevoie de ajutor, bucuros intind o mana si ofer cele necesare. Am fost de fiecare data deschis la problemele celor din comunitatea mea, din Bailesti. Asa ca, atunci cand am auzit ca este nevoie de mobilier pentru scolarii nostrii, nu am ezitat sa ma implic. Nu este prima data cand ajut aceasta unitate de invatamant si, cu siguranta, nu va fi ultima. De altfel,  oamenii stiu ca, de fiecare data cand au nevoie de ajutor, bucuros sunt langa ei”, aprecizat Laurentiu Diaconescu, patronul lantului de Farmacaii Darwin.