Faheem Uddin Nasir în vizită la Biblioteca Aman

dindiricafaheem Faheem Uddin Nasir în vizită la Biblioteca Aman poze

Preşedintele Asociaţiei Ahmadiyya din România, Faheem Uddin Nasir a fost prezent joi, 8 mai, la Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” pentru o ȋntâlnire cu managerul instituţiei, Lucian Dindirică.
Faheem Uddin Nasir s-a arătat ȋncântat de primirea oferită de personalul bibliotecii, declarând că: “ma bucură nespus de mult faptul că volume din fondul de carte donat de mine ȋn toamna anului trecut se regăsesc, astăzi, pe rafturile bibliotecii din Craiova. Îi mulţumesc ȋn mod special lui Lucian Dindirică pentru expunerea acestor lucrări de limbă engleză şi nu mai puţin pentru ospitalitatea aratată.”
Referitor la întâlnirea cu Faheem Uddin Nasir, Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Judeţene “Alexandru şi Aristia Aman”, a declarat:
“întâlnirea cu domnul Faheem, oaspetele nostru din această zi, a fost una de bun augur. Donaţia de carte făcută de domnia sa a contribuit, fără doar şi poate, la lărgirea interesului faţă de cartea ȋn limba engleză, dar şi faţă de subiectele de certă actualitate cuprinse ȋn paginile sale. Sunt ȋncredinţat că, ȋn urma discuţiei avute cu domnul Faheem, am reuşit să legăm noi contacte, să stabilim noi proiecte pentru bibliotecă şi pentru cititorii noştri. Gestul domniei sale, şi nu mai puţin dorinţa de a reveni la Craiova cu noi lucrări, ne demonstrează faptul că biblioteca noastră a câştigat un nou prieten”.

Vizita dintre cei doi s-a ȋncheiat cu invitaţia adresată lui Faheem Uddin Nasir de a semna ȋn Cartea de Onoare a bibliotecii.

Biroul de Presă al
Bibliotecii Judeţene
Al. şi Aristia Aman