Expoziția de fotografie ”Casa pentru Cultură – o poveste frumoasă”. 15 copii din Vârvor, la Muzeul Olteniei!

 

Asociația „Casa pentru Cultură” Vârvor, în parteneriat cu Primăria Vârvoru de Jos și Muzeul Olteniei, vă invită miercuri, 21 octombrie, ora 18:00, la expoziția de fotografie ”Casa pentru Cultură – o poveste frumoasă”, ce va avea loc la Muzeul Olteniei.

Vrem să moștenim satul, dar să schimbăm oamenii”, spune Iulia Nuță, 17 ani, din comuna Vârvor.

…și cei 15 copii au pornit cu aparatele foto prin cele șapte sate ale comunei, ca să pozeze locuri, oameni și obiceiuri.

Ce au descoperit?! Veniți să vedeți la expoziție!

afis curbe Expoziția de fotografie ”Casa pentru Cultură   o poveste frumoasă”. 15 copii din Vârvor, la Muzeul Olteniei! poze

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Implicare de la mic, la mare”, sponsorizat de Fundația PACT, cu susținerea financiară a Fundației Vodafone, în cadrul rundei de finanţare “Implicat în comunitatea mea”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DespreAsociația“Casa pentruCultură” Vârvor

 

Casa pentruCulturăeste o acțiunevoluntară cu demerseducativbazatîn special petransmitereavalorilorconstanteşifundamentale. Înceipatruani de activitate, încadrulasociației au fostorganizateactivități diverse, menitesăofere o alternativăeducaționalăcopiilor din mediul rural: cursuri de bunemaniere, excursii, acțiuni de antreprenoriat social, seri de lectură, ateliere de hand-made, petrecerecâmpenească, serbări de Craciun.

Peviitor, asociațiaîşipropunesăvalorificeacțiunileanterioareşidezvoltareacopiilor, pentru a stimulaimplicareaactivă a comunitații din care eifac parte, într-un proces de dezvoltarecomunitară.