Examen amânat cu scutire de la DNA Piteşti

m diaconescu Examen amânat cu scutire de la DNA Piteşti poze

Concursul pentru postul de arhitect-şef al Craiovei, vacant de aproape doi ani, s-a amânat pentru că un membru al comisiei era puţin ocupat la DNA.  Este vorba de secretarul municipiului Craiova, Nicoleta Miulescu, membru în comisia de evaluare alcătuită de ANFP pentru a departaja candidaţii la postul de arhitect al Craiovei. Concursul era stabilit pentru data de 9 martie, dar a fost amânat pentru că în aceeaşi zi Nicoleta Miulescu fusese chemată la audieri de DNA Piteşti. Amânarea a fost anunţată chiar de arhitectul Mircea Diaconescu, cel care ocupă la această oră, cu delegare, postul de arhitect şef al primăriei municipiului Craiova.

m miulescu1 Examen amânat cu scutire de la DNA Piteşti poze

“Concursul nu sa ţinut. A fost amânat de cei de la ANFP, pentru că în ziua respectivă nu a putut ajunge doamna Miulescu, care era convocată pentru audieri la DNA Piteşti. Am solicitat deci celor de la Bucureşti să-l amâne şi l-au amânat”, a declarat Diaconescu. Primăria Craiova rămâne astfel în continuare fără şef titular pe post la Direcţia de Urbanism, Mircea Diaconescu semnând cu delegare documentele de urbanism, în timp ce este încadrat în continuare pe ştatul de plată al primăriei ca şi simplu consilier în cabinetul de lucru al primarului.

Diaconescu spune că, în situaţia dată, nici măcar el nu poate spune sigur dacă se va mai prezenta la concurs. “Nu cred că va fi o concurenţă prea mare pe post, pentru un salariu de 15 milioane, pe care chiar şi un arhitect mediocru îl poate strânge într-o săptămână de activitate în mediul privat. Banii sunt puţini şi, în plus, aşa cum s-a văzut, te mai şi trezeşti chemat după patru ani pentru cine ştie ce problemă. Sincer să fiu, nici eu nu ştiu dacă mă voi mai prezenta la concurs. Dacă se prelungeşte această situaţie şi rămâne desemnat unul să se ocupe de primărie unul dintre viceprimari pentru mai mult timp, nu ştiu dacă vor dori să continue cu mine, oamenii au dreptul să-şi facă propria echipă”, a mai spus Diaconescu.