Evenimente de amploare, sâmbătă, în sala Polivalentă

invitatie baschet Evenimente de amploare, sâmbătă, în sala Polivalentă poze

Sâmbătă, 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, în Sala Polivalentă, se vor desfăşura două meciuri importante ale sportivilor de la SCM U Craiova. Este vorba despre meciul de volei masculin, pe care echipa SCM U Craiova îl va disputa, începând cu ora 15.30, împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, pentru ca mai târziu, la ora 19.00, într-un meci de baschet masculin să se confrunte SCM U Craiova cu BC Timişoara. Ambele partide vor fi transmise în direct de către postul Digi Sport. Precizăm că evenimentele sunt organizate de către Sport Club Municipal, Primăria Craiova, RAADPFL, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj şi DGASPC.

De data aceasta organizatorii au avut o viziune mai amplă pentru organizarea evenimentelor de la Sala Polivalentă. Mai exact aceştia vor insera, în perioada dintre cele două meciuri, alte două evenimente. “Componenta socială pe care am vrut s-o reliefăm, cu ocazia acestui eveniment, este şi prezenţa unui număr de 100 de copii, aflaţi în plasament, care vor avea o întâlnire cu Moş Nicolae, fiecare urmând să primească o plasa de dulciuri, oferită prin amabilitatea sponsorilor TLS şi EXFLOR. Tot la acest capitol, vreau să atrag atenţia că ne dorim promovarea talentelor autohtone, drept urmare câţiva tineri talentaţi, din Craiova,  vor avea ocazia să cânte în faţa spectatorilor de la Sala Polivanentă . Prin aceste acţiuni ne dorim să subliniem componenta socială a sportului şi crearea unei legături active între acesta şi comunitate”, a declarat Marius Toma, antrenor baschet masculin SCM U Craiova.

Pentru informaţii detailate, organizatori vor susţine, miercuri, ora 12, o conferinţă de presă la Sala Polivalentă. În ceea ce priveşte invitaţiile pentru cele doua meciuri se pot ridica de la sediul DJST Dolj, Sălii Polivalente şi Sălii Ion Comstantinescu, începând de astăzi.