Enceanu, mândru de ce-a făcut la Maria Tănase: Am adus bani de-acasă. Nu s-a putut mai mult! – VIDEO

enceanu Enceanu, mândru de ce a făcut la Maria Tănase: Am adus bani de acasă. Nu s a putut mai mult!   VIDEO poze

Constantin Enceanu s-a declarat dezamăgit după şedinţa de consiliu local de azi de “amestecul politicului în cultură”, dar spune că va rămâne alături de colegii din Ansamblul “Maria Tănase” şi de viitorul director. 

“E un lucru la care mă aşteptam. Sincer să fiu, îmi pare rău să văd că politicul se amestecă şi în cultură, dar eu o să rămân la Ansamblul Maria Tănase, alături de colegii mei cu care sunt împreună de 20 de ani şi alături de noul director, căruia o să-i dau tot concursul”, a spus Constantin Enceanu, imediat după votul de destituire din consiliul local municipal Craiova.

Fostul director s-a declarat mândru de activitatea depusă ca director la Ansamblul “Maria Tănase”, pe care spune că l-a şi sponsorizat în decursul mandatului, cu o jumătate de miliard de lei vechi.

“Eu pot să vă spun că sunt mândru de ce-am făcut în mandatul meu de director, de sediul pe care l-am obţinut şi pe care l-am amenajat. Îmi pare rău că s-a spus în acel raport că eu nu am făcut publicitate ansamblului. Păi dacă niciEnceanu nu a făcut publicitate, pe la toate televiziunile naţionale şi peste tot pe unde s-a dus, n-a mai făcut nimeni. Am adus şi bani de acasă, peste 500 de milioane din banii mei pentru ansamblu. Poate că trebuia să fac mai multe, dar, oameni buni, atât s-a putut”, a spus Enceanu.