Elevii lui Mario Gaman isi unesc fortele pentru a scrie, din nou, istorie

Tragerea la sorti, pentru optimile de finala, in Cupa României, ii va aduce fata in fata pe talentații sportivi de la CSO Filiasi, cu cei de la FC Hermanstad. Partida se anunță a fi una interesanta, dacă analizam atent ultimele evoluții de succes ale elevilor lui Mario Gaman. Pe de alta parte, nu trebuie ignorat ca sibienii de la Hermanstad se lupta pentru o poziție în Liga 1. Ambele echipe își doresc sa demonstreze talentul și munca care le-au consacrat. Fără niciun dubiu, aceasta partida se anunță a fi una interesanta pentru spectatori.

“Hermanstad are o echipa serioasa cu care vrea sa promoveze in Liga 1. Se anunță un meci greu, însă băieții noștri, fără doar și poate, vor reuși sa se descurce onorabil. Nu am nicio îndoială ca, la fel ca în celelalte meciuri, își vor demonstra în teren adevărat lor valoare. Sunt sportivi foarte bine antrenați care au demonstrat ca știu sa lupte, cu talent și ambiție”, a subliniat Costelus Ilie Gheorghe, fostul primar și unul dintre cei mai înfocați susținători ai echipei CSO Filiasi.

“Am asistat și eu la tragerea la sorti si pot spune ca ne doream din nou o echipa de Liga 1, atat pentru comunitatea din Filiasi cat și pentru jucătorii mei. Sunt convins ca si acum vor fi foarte motivați, vor fi cei mai buni. Sa nu uitam că mingea este rotunda, jocul se va juca pe teren. Ne dorim din suflet, sa depășim și acest meci cu brio, pana acum ne-am autodepășit și după părerea mea am realizat foarte multe la aceasta echipa”, a declarat Florin Spanu, președintele grupării CSO Filiasi.

“Intalnim o echipa puternica a Ligii 2, pretendenta la promovare dupa retrogradarea de anul trecut, dar stiam ca in aceasta faza a competiției întâlnești echipe foarte bune .. Este un meci unde noi avem numai de castigat, am incredere in grupul nostru ca vor face o partida reușită si indiferent de rezultat vom iesi cu capul sus. Cu siguranță, vom incerca sa etalam acelasi joc placut ochiului!”, a conchis Mario Gaman, antrenorul CSO Filiasi.Mario Gaman 1 Elevii lui Mario Gaman isi unesc fortele pentru a scrie, din nou, istorie poze