Elevii liceului adventist, în vizită la ABA Jiu

foto1 Elevii liceului adventist, în vizită la ABA Jiu poze

Administrația Bazinală de Apă Jiu a fost ieri, 13 noiembrie 2012 gazdă timp de câteva ore pentru elevii Liceului Teologic Adventist “ONISIM” Craiova Dolj.
Vizita de lucru a elevilor de la Liceul ONISIM însoțiți de dl. Baluță Ovidiu și dna. psiholog Stela Manda face parte din activitatea educațională intitulată “Orientare profesională – Ceasul sau Busola”. Cu această ocazie specialiștii de la A.B.A Jiu au realizat o prezentare a activității instituției, pe compartimente, astfel încât elevii să aibă o viziune clară a aceea ce înseamnă Apele Române, cu ce anume se ocupă specialiștii de aici, ce domenii de activitate include instituția și spre ce unități superioare de învățământ se pot orienta pentru a putea lucra în cadrul A.B.A Jiu.
Acest proiect inițiat de cei de la Liceul Teologic Adventist Onisim Craiova are drept scop sprijinirea elevilor în definirea opțiunilor profesionale în funcție de personalitatea acestora, sprijinirea în autocunoaștere, cunoașterea unor locuri de muncă, etc.
“Discuțiile purtate cu specialiștii A.B.A Jiu , informațiile primite, experimentele efectuate în laboratorul instituției de către biologii și chimiștii de aici au condus la cunoașterea unei game de opțiuni profesionale mai mare” .
Colaborarea între Administrația Bazinală de Apă Jiu și instituția de învățământ amintită va continua și pe viitor, dorindu-se efectuarea unor activități ecologice, educative cu ocazia diferitelor Zile specifice A.B.A Jiu .

 
Biroul Relaţii Presă