Elena Costea s-a mutat la Mediu

costea prefect 003 Elena Costea s a mutat la Mediu poze

Ex-prefectul de Dolj Elena Costea revine într-un post de conducere la nivel naţional, de data aceasta în structura Ministerului Mediului şi Schimbărilor climatice. 

Elena Costea va participa la şedinţa comitetului bazinal al ABA Jiu de joi în noua sa calitate, cea de director în Ministerul Mediului, după cum arată un comunicat al ABA Jiu.

 

“Directorul General al Direcției Generale pentru Politici, Strategii și Proiect, din cadrul Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, dna. Elena Costea va participa joi, 27 iunie 2013, ora 10, la ședința Comitetul de Bazin Jiu-Dunăre ce se va desfășura la sediul Administrației Bazinale de Apă Jiu, strada N. Romanescu, nr. 54, Craiova.
Membrii Comitetul de Bazin Jiu- Dunăre se reunesc cu ocazia celebrării “Zilei Dunării” pentru a aproba Hărțile de hazard la inundații, precum și Planul Național de Amenajare a Bazinului Hidrografic Jiu împreună cu lista de investiții”, precizează comunicatul.

După debarcarea din funcţia de prefect, Elena Costea a activat pentru câteva luni ca secretar de stat în Ministerul Educaţiei, revenind ulterior, după alegerile generale din toamnă, la postul de funcţionar public de la OPC Dolj.