EESTEC LC CRAIOVA: “TicTech’’ a ajuns la final

tic tech.jpg EESTEC LC CRAIOVA: TicTech’’ a ajuns la final poze

Prima parte a proiectului ,, Excel by the Power Of Word’’ a ajuns la final. Acesta a încercat să atingă o gamă cât mai largă a tipurilor de prezentări, însă există o conștientizare a nevoii de prezentare personală.

Studenti de la facultatile de Litere,Fizica, Drept, Agronomie, Medicina si Farmacie, Automatica Calculatoare si Electronica ale Universitatii din Craiova au participat la cursuri timp de doua zile, in perioada 24-25 februarie.Manati de dorinta de a invata lucruri noi, de a capata cunostinte sau de a le consolida pe cele vechi, acestia au fost prezenti la sediul facultatii de Automatica Calculatoare si Electronica, alaturi de trainerii din cadrul EESTEC LC CRAIOVA.

In prima zi, participantii la curs au putut sa isi reaminteasca notiuni de baza utilizate in pachetul Office(Excel, Power Point, Word) alaturi de o sesiune de tips&tricks pentru fiecare element abordat. La finalul zilei intai au fost transmise teme pentru consolidarea cunostintelor capatate, participantii avand ocazia la debutul celei de a doua zi sa discute si verifice modurile de rezolvare ale acestora. A doua zi cursurile au continuat cu o prezentare generala a uneltelor puse la dispozitie online prin intermediul Google Docs. Evenimentul s-a incheiat cu o sesiune in care a fost cu putinta crearea unei prezentari pe platforma oferita de Prezi.

Proiectul reprezinta prima parte a conceptului Excel By The Power of Word, derulat in cadrul proiectului De la Comunități la Comunitate, finanțat de programul HEINEKEN Pentru Comunități și dezvoltat de PRPĂTRAT cu sprijinul JCI CRAIOVA. Excel by the Power of Word este o idee conturata de 3 organizatii non guvernamentale craiovene , EESTEC LC CRAIOVA, UN YOUTH si EVOLVE si se va continua cu partea a 2-a in perioada 27-28 februarie, Post2015, in care cursantii vor avea ocazia sa isi insuseasca elemente de branding online.