Ediția de Pământ a Festivalului Puppets Occupy Street mediază re(întâlnirea) publicului și a profesioniștilor din teatru cu actorul Marcel Iureș și îl provoacă din nou la dialog despre Arta trasului de sfori

Actorul Marcel Iures Adriana Teodorescu manager Teatrul Colibri POS2017 Ediția de Pământ a Festivalului Puppets Occupy Street mediază re(întâlnirea) publicului și a profesioniștilor din teatru cu actorul Marcel Iureș și îl provoacă din nou la dialog despre Arta trasului de sfori poze

„Cred că pasul următor este să mânuiesc şi eu o păpuşă“ 

sau despre ARTA TRASULUI DE SFORI, cu MARCEL IUREȘ, joi, în Clubul Festivalului

 

 

Ediția de Pământ a Festivalului Puppets Occupy Street mediază re(întâlnirea) publicului și a profesioniștilor din teatru cu actorul Marcel Iureș și îl provoacă din nou la dialog despre Arta trasului de sfori.

Întâlnirea este programată joi, 30 august 2018, ora 11:00, în Clubul festivalului – Fabrrica (str. Traian Demetrescu, nr.4).

 

În 2017, în ediția de Aer a Festivalului Puppets Occupy Street, actorul Marcel Iureș declara la întâlnirea cu mass-media și creatorii din lumea teatrului de animație că marioneta i se pare fascinantă, comparând momentul mânuirii sforilor cu interpretarea muzicii la pian: „Trebuie să te sincronizezi tu cu tine şi cu marioneta. Aşa e la pian. Acolo cânţi de trei ori într-o clipă. Cânţi notele pe care le vezi pe portativ, cânţi cu degetele şi cânţi cu auzul.“ (Marcel Iureş: A manevra o marionetă este ca şi cum ai cânta la pian – gds.ro, 1 septembrie 2017)

 

Actorul Marcel Iureș, fondatorul Teatrului ACT din București, bucură publicul craiovean de 4 ani încoace prin colaborarea sa cu Teatrul Colibri.