„Ecologistul” Solomon, la lansare: Îmi doream să candidez de la PNL! Toți mă voiau – VIDEO

Ex-primarul Antonie SOlomon și-a lansat la apă candidatura, fără Mâțu Stoian și Enceanu  – cum anunțase inițial, dar în mijlocul membrilor PER, în frunte cu președintele formațiunii și șeful organizației județene, prilej cu care a anunțat că își dorise, inițial, o candidatură din parte PNL. 

„SIncer vă spun: îmi doream să candidez de la PNL. E altceva când candidezi din partea unui partid potent. Și ei mă voiau. Toți! Și primarii și toți. Nu s-a putut. Poate pentru că eu voiam să fiu un primar al craiovenilor, nu un primar teleghidat de la Hotel Ramada (hotelul lui Radu Berceanu – nr).  Asta e! Am găsit acest partid curat, cu oameni despre care nu prea ați auzit până acum prin politică și cred că împreună avem toate șansele să câștigăm. Candidez ca să demonstrez că ceea ce mi s-a întâmplat a fost o lucrătură ordinară făcută de ….. Nu vreau să vă spun de cine. Asta e. Se făcuse o listă și eu eram pe primul loc, cum sunt în sondaje. Vreau să ies din politică așa cum vreau eu, nu cum m-au scos ei atunci”, a spus Solomon.

În treacăt fie spus, înainte de lansarea ca ecologist, Solomon a mai bifat, pe lângă acum recunoscutele tratative cu PNL, și o lansare, în toamna anului trecut, din partea alianței ALDE-ProRomânia, moartă și îngropată între timp. În plus, în ciuda anunțului făcut din sânul PER, ex-primarul a recunoscut că nu are încă în buzunar un carnet de membru de partid.

Fostul edil a mai spus că, printre primele proiecte pe care le țintește în calitate de primar se numără realizarea unui nou pasaj suprateran pe Calea București și strămutarea gropii de gunoi de la Mofleni.

Solomon a mai avut și un mesaj, personalizat, pentru jurnaliștii prezenți la conferință: „Îmi sunteți martori că eu am avut tot timpul o relație corectă cu presa. Voi mă înjurați prin ziare, eu vă înjuram și eu prin alte părți. Acum, trebuie să recunoașteți și voi, lânceziți, nu mai sunt subiecte. Când o să mă întorc, să vedeți, iar încep articolele, scandalurile. O să fie veselie!”.