Eco-reabilitarea bulevardului Calea București, scoasă la licitație

 

tramvai rat Eco reabilitarea bulevardului Calea București, scoasă la licitație poze

Contractul de execuție lucrări pentru proiectul “Dezvoltarea transportului ecologic în municipiul Craiova” a fost scos la licitație de primăria Craiova, având o valoare estimată de 27,618,073 RON, fără TVA.

 

Conform Caietului de sarcini nr.17635/10.02.2014 si a Proiectului tehnic aprobat, obiectul contractului cuprinde următoarele categorii de lucrări:
”1) Lucrari de drum si spatii de parcare
– Amenajarea unor spatii de parcare si dotarea spatiilor de parcare cu puncte de reincarcare pentru autovehiculele cu motoare electrice sau hibrid.
– Realizarea de piste pentru biciclete pe Calea Bucuresti, sectorul de drum cuprins intre intersectia cu bv. Carol I si intersectia cu bv. Decebal.
– Reabilitarea carosabilului strazii Calea Bucuresti, pe sectorul de drum cuprins intre intersectia cu bv. Carol I si intersectia cu bv. Decebal.
2) Lucrari de instalatii electrice:
– reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrica pentru tramvaie, lucrarile de baza constand in inlocuirea liniei de contact (pe ambele fire de circulatie) si a cablurilor de alimentare a firului de contact, in zonele b-dul Decebal de la intersectia cu str. Henry Ford pana la intersectia cu str. Calea Bucuresti (Pasajul Electroputere), Calea Bucuresti, B-dul Nicolae Titulescu, Calea Severinului, pana la intersectia cu b-dul Dacia (PECO Severinului), b-dul Dacia (pana la Depoul de Tramvaie)”.

Acestea ar urma să fie realizate într-un singur an, durata contractului fiind stabilită la numai 12 luni.

Data deschiderii ofertelor depuse de firmele interesate este 22 mai.