Echipa de volei feminin S.C.M. Craiova s-a reunit la Sala Sporturilor

volei fete scm  Echipa de volei feminin S.C.M. Craiova s a reunit la Sala Sporturilor poze

Luni, 04.08.2014 VOLEI FEMININ.           Echipa de volei feminin S.C.M. Craiova s-a reunit în această după-amiază la Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” demarând pregătirile pentru sezonul competițional 2014-2015.

La prima ședință de pregătire, una de reacomodare cu efortul, au fost prezenți alături de tehnicenii Alexandru COSMA și Adrian POPESCU sportivele: Ramona POSTEA, Andreea SMULTEA, Sorina BUZ, Florina CHIRILOV, Andreea MATEI, Alina IORDACHE,  Iulia DERVEȘTEANU, Maria PRECUP, Alexandra PURCEA, Ramona BREBAN, Monica FOCA, Alina GAGEA, Gabriela DANCU.

Alexandru COSMA, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Ne-am reunit în această după-amiază pentru a le anunța pe sportive programul din această perioadă precompetițională. Vom avea de lucru mult în această perioadă, în perspectiva noului sezon competițional, pentru că avem mult de lucru la relațiile de joc și omogenitate. Ne dorim un sezon competițional mult mai bun decât cel precedent, atăt din punct de vedere al jocului, cât și din cel al rezultatelor.”