Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova se alătură echipei de curăţenie din judeţul Dolj

afis scm ldir Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova se alătură echipei de curăţenie din judeţul Dolj poze

 

Let’s Do It, Romania! este susţinută acum şi de către băieţii din echipa de baschet masculin a SCM Universitatea Craiova. Adepţi ai unui stil de viaţă sănătos, sportivii din Bănie sunt nemulţumiţi de spaţiile verzi din zona metropolitană a Craiovei, care sunt inţesate de gunoaie.

În consecinţă, băieţii, în frunte cu antrenorul echipei, Andelko Mandic, vor fi voluntari în ziua de 28 septembrie, ajutandu-ne să curăţam spaţiile verzi. Noii noştri parteneri nu vor să participe doar la activitatea de ecologizare, ci vor promova necontenit ideea proiectului nostru şi scopul acestuia, încurajand toţi craiovenii să li se alăture pe data de 28 septembrie, pentru a avea o ţară mai curată!

Anunţul oficial va fi făcut în deschiderea meciului disputat astăzi, 19 septembrie, ora 17:15, la Sala Polivalentă din Craiova, unde băieţii “Legiunii XIII Gemina” îi vor înfrunta pe clujenii de la U – Mobitelco.

Prezentă în sală va fi şi echipa de organizare a Let’s Do It! din judeţul Dolj, care invită toţi voluntarii LDIR şi susţinătorii echipei de baschet masculin să li se alăture, pentru a încuraja băieţii să facă un spectacol cum numai ei ştiu să facă!
Vă aşteptăm!
Dupa succesul primelor 3 ediții din 2010, 2011 și 2012, la care au participat peste 650 000 de voluntari, care au reușit să strângă peste 1,6 milioane de saci de deșeuri, Ziua de Curățenie Națională din România a devenit deja o tradiție, care unește românii de peste tot. Proiectul aduce împreună autorități, companii, ONG-uri, reprezentanți media, persoane publice și voluntari, pentru a face curățenie în toată țara, într-o singură zi. Anul acesta, Ziua de Curățenie Națională este 28 septembrie.