După divorț, a început partajul USL: Liberalul Ivanovici, eliberat din funcția de vicepreședinte al CJ Dolj

Iovan si Ivanovici1 După divorț, a început partajul USL: Liberalul Ivanovici, eliberat din funcția de vicepreședinte al CJ Dolj poze

Vicepreședintele PNL al consiliului județean Dolj a fost eliberat din funcție, în urmă cu câteva minute, la propunerea consilierilor PSD, plenul CJ votând decizia cu o largă majoritate.

Motivele invocate de pesediști au fost „impulsionarea activității CJ” și schimbarea compoziției politice a majorității din consiliul județean, odată cu ieșirea liberalilor din USL.

Măsura a fost luată în lipsa lui Laurențiu Ivanovici, plecat potrivit unor surse în concediu, și în ciuda protestelor celor doi consilieri liberali rămași în CJ precum și a consilierilor PDL, care au refuzat să voteze.

Hotărârea de eliberare din funcție a fost aprobată cu 23 de voturi pentru și un singur vot împotrivă, pentru mazilirea liberalului votând consilierii PSD, UNPR, precum și cei doi aleși județeni aleși pe listele PNL, dar susținători ai PSD, a căror revocare din funcție nu s-a produs azi, în ciuda solicitării formale depuse de filiala PNL Dolj.