După ce procurorii anticorupție „s-au internat” la Sanitar, craiovenii se tratează la DNA

dna craiova După ce procurorii anticorupție „s au internat” la Sanitar, craiovenii se tratează la DNA poze
După ce procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DNA s-au mutat cu arme și bagaje în incinta Liceului Sanitar, în fostul sediu de pe strada Mihai Viteazul va fi cazat temporar Ambulatoriul Spitalului Municipal Filantropia. 
„Ambulatoriul l-am mutat în clădirea în care a funcționat DNA. Le-am permis să se mute, dar va trebui să facem o hotărâre de CL în luna ianuarie în care să și predăm amplasamentul spitalului. Deocamdată, fiind clădirea primăriei, nu este nici un fel de probleme cu partea de utilități pentru că oricum trebuia să plătească, fiind clădirea ei. Ne-am repliat repede, în două zile am găsit o soluție după ce am avut o situație de avarie. Este o soluție de avarie până la mutarea în noul spital municipal. Clădirea este funcțională, arată foarte bine. noi ne gândeam că putem să mutăm acolo unul dintre cele două sedii ale primăriei, de anul viitor, când vom începe reabilitarea. Vechiul ambulatoriu va fi refăcut anul viitor. Lucrările vor începe imediat ce vom aproba bugetul, undeva în jurul datei de 4 februarie, după aprobarea bugetului național trebuie aprobat bugetul Consiliului Județean și abia după putem să aprobăm și noi bugetul. Ei vor cere cât este suma necesară și va fi făcută licitație. Să sperăm că se și prezintă cineva și, dacă se și prezintă, să sperăm că are și oferta conformă cu caietul de sarcini. Altfel, noi degeaba promitem că se face, avem bani, dar că nu existe firme care să participe la licitații”, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu.
Potrivit managerului de la Filantropia, Alice Gavrilă, mutarea cabinetelor medicale în fosta clădire a DNA a și început.