DTZ Echinox: Electroputere Parc Craiova se deschide în luna noiembrie

m conferinta mall DTZ Echinox: Electroputere Parc Craiova se deschide în luna noiembrie  poze

Electroputere Parc este în prezent 92% închiriat şi are drept ancore unii dintre retailerii de fashion dominanţi de pe piaţă, inclusiv H&M, Inditex  – cu brandurile lor Zara, Bershka, Pull & Bear şi Stradivarius – C&A şi New Yorker
Pe parcursul ultimelor 6 luni, echipa de leasing a DTZ Echinox a încheiat contracte cu brandurile de top prezente pe piaţa românească, oferind Electroputere Parc, un mix de retail puternic şi variat. Construit pe structurii unei foate platforme industriale, Electroputere este primul centru comercial modern ce se va deschide în Craiova şi are toate atributele pentru a deveni centrul dominant pentru oraş şi pentru împrejurimile sale.
Inditex a închiriat o suprafaţă de peste 3,500 mp şi retailerul suedez H&M a contractat 1,600 mp în noul centru, alăturându-se unui mix deja consolidat de branduri internaţionale de modă. Alte nume de prestigiu care au semnat recent contracte sunt LC Waikiki (pe o suprafaţă de 950 mp), Douglas, Office Shoes, Killtec, Sensiblu, Gatta, Pet Center, cafeneaua Segafredo şi Elvila, un magazin de mobilă românesc, care va deschide o unitate de 3,000 mp. Acestea se adaugă altor retaileri de prestigiu care au semnat contractele de închiriere la începutul anului: Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, Banca Transilvania, Zvon Cafe etc.

mall electro DTZ Echinox: Electroputere Parc Craiova se deschide în luna noiembrie  pozeIniţial proiectat cu o suprafaţă închiriabilă totală de 55,000 mp (GLA), 1,900 locuri de parcare şi peste 120 de magazine, Electroputere Parc a fost extins la peste 71,000 mp, pentru a răspunde solicitărilor a numeroşi retaileri care au dorit să fie prezenţi în centrul comercial.
“Inchirierile recente consolidează Electroputere Parc drept cea mai importantă destinaţie pentru cumpărături şi divertisment din judeţul Dolj şi singurul centru comercial modern din Craiova.”, spune Steven Van Den Bossche, Partner, K & S Developments.
Electroputere Parc, dezvoltat de K & S Developments, este în grafic pentru deschiderea planificată în luna noiembrie a acestui an. “Centrul comercial are acum o rată de ocupare globală de 92% din suprafaţa închiriabilă şi purtăm negocieri avansate pentru unităţile rămase.” a declarat Răzvan Sin, Head of Retail Department, DTZ Echinox
Electroputere Parc oferă un mix diversificat de chiriaşi pentru a atrage toate segmentele de clienţi din Craiova şi împrejurimi, cu Auchan drept hypermarket ancoră şi o selecţie branduri internaţionale şi româneşti care acoperă modă, sport, electronice, încălţăminte, cosmetice, pentru copii, produse alimentare etc. Proiectul cuprinde, de asemenea, o amplă zonă de divertisment de peste 2,000 mp cu bowling, biliard şi loc de joacă pentru copii. Dezvoltatorii sunt, de asemenea, în discuţii pentru a deschide un cinematograf multiplex anul viitor.
Electroputere Parc se bucură de un răspuns foarte bun de la brandurile locale din regiunea Craiova – Poema, Musse, Charisma, Falle, Adelant Estetique, Senior Patata, Sweet Escape, Olteanu Vesel – şi a beneficiat de sprijin din partea autorităţilor locale. Odată deschis, centrul va funcţiona ca un nucleu al comunităţii şi va juca un rol semnificativ în viaţa socială a oraşului.
DTZ Echinox este agentul exclusiv de leasing al proiectului Electroputere Parc.
Potrivit DTZ Research, stocul de retail modern la mia de locuitori în România s-a situat la 64 mp la sfârşitul anului 2010, aproape de patru ori sub media europeană de 238 mp, dar semnificativ mai mare decât valoarea din judeţul Dolj, care este de aproximativ 20 mp la mia de locuitori. Piaţa de retail din Craiova a beneficiat până în prezent de foarte puţine spaţii moderne, în ciuda unei perspective economice bune şi a potenţialului de creştere a consumului, ca urmare a proximităţii uzinei Ford şi a tuturor dezvoltărilor adiacente.