Două investiții de calibru în sportul craiovean, parte a planului liberal de relansare

IMG 20200703 143019 Două investiții de calibru în sportul craiovean, parte a planului liberal de relansare poze

Liberalii craioveni își laudă planul de relansare economică, recent pus pe piață de liderii naționali ai partidului. „Ceva ce n-ați mai auzit”, a spus liderul PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, care s-a străduit să diferențieze creația liberală de orice altă tentativă anterioară.

„Vă prezentăm ceva ce n-ați mai auzit, ceva cu totul diferit de ceea ce alte partide au conceput până acum. Este vorba pur și simplu despre un nou model de dezvoltare economică a României: un model bazat nu pe consum, cum propovăduiau cei de la PSD, ci pe investiții, pe creștere economică sustenabilă și pe locuri de muncă. Este vorba despre investiții în toate domeniile, nu numai în infrastructură. În țară s-au întors, în perioada pandemiei, 2 milioane de români, iar România trebuie să găseasă soluțiile să îi păstreze acasă. PNL are aceste soluții și le-a grupat în acest plan de relansare”, a declarat MArio Ovidiu Oprea, la ultima conferință de presă a PNL Craiova.

Dacă senatorul liberal a prezentat principalele măsuri ce figurează în planul liberal, ministrul Ionuț Stroe s-a axat ăe domeniul pe care îl păstorește, anunțând investiții în infrastructura de tineret și sport chiar în Craiova: „Vreau să vă spun că am fost definiți, în premieră, domeniu prioritar, iar din următorul exercițiu financiar vom putea accesa și fonduri europene pe proiecte de tineret și sport. Lucrăm deja la proiecte pentru viitor, chiar dacă nu suntem încă eligibili. Și e vorba și despre proiecte ce țin de Craioav și de județul Dolj. Două obiective din Craiova pe care vi le pot spune sunt: bazin olimpic pentru natație, pe care încercăm să îl realizăm pe amplasamentul actualului ștrand Laguna Albastră. Avem deja un proiect la nivel de grafic pe care îl vom prezenta cât de curând. Al doilea este cel legat de  Sala Voința, care, de asemenea, este în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, care, în mod obligatoriu trebuie să beneficieze de Investiții, pentru că acolo se antrenează viitorul Craiovei, grupele de copii, juniori, cluburile micuțe, cele care suferă cel mai mult”, a spus ministrul Ionuț Stroe.