Dosare penale – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

ai cuza trafic masini strada Dosare penale – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice poze

La data de 03.02.2013, în jurul orei 16.30, în oraşul Filiaşi, pe B-dul Racoţeanu, poliţişti din cadrul Poliţiei Filiaşi şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj-GSOP au depistat-o în trafic pe B.LUMINIŢA, 27 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie expirat, autoturismul fiind neînmatriculat în circulaţie.

Conducătoarei auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

 

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.45, în comuna Cerăt, pe D.J. 561, lucrătorii Formaţiunii Rutiere Segarcea l-au depistat în trafic pe S.VIOREL, 39 ani, din Băileşti, Dolj în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-Rep pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis pentur nicio categorie.

 

Aseară, la ora 1900, în comuna Ciupercenii Noi, pe D.J. 553, lucrătorii Posturilor de Poliţie Ciupercenii Noi şi Desa aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe G.EMIL, 25 ani, din localitate în timp ce conducea un moped, neînregistrat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit pe numele celui în cauză i dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-Rep.

 

O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliţie aflându-se în serviciul de patrulare, pe strada Dr. C-tin Severeanu din Craiova, l-au depistat pe F.MARIAN, 39 ani, din Craiova în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Şi pe numele acestuia poliţiştii criaoveni au întocmit dosar penal.