Dorin Mărgărit, de vorbă cu pensionarii craioveni

IMG 0003 Dorin Mărgărit, de vorbă cu pensionarii craioveni poze
Pensionarii craioveni s-au întâlnit marţi, 27 noiembrie, cu candidaţii ARD pentru Senat şi Camera Deputaţilor. La solicitarea Asociaţiei Pensionarilor „Mihai Viteazul

candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor în colegiul 4 Craiova u stat de vorbă cu pensionarii şi le-a ascultat păsurile. Mulţi dintre ei au declarat că au încredere în candidaţii ARD pentru că îi cunosc şi aceştia au demonstrat de-a lungul timpului că le pasă de problemele craiovenilor.

IMG 0009 Dorin Mărgărit, de vorbă cu pensionarii craioveni poze
De fiecare dată când li s-a cerut sprijinul Dorin Mărgărit, în calitate de consilier local, au fost deschişi la problemele ridicate de pensionarii craioveni.
Problemele lor ţin în mare măsură de administraţia locală, dar şi de cea centrală, de aceea pensionarii i-au rugat pe candidaţii ARD ca după ce ajung în Parlament să iniţieze proiecte legislative care să vină în sprijinul seniorilor.
Candidatul ARD penttu Camera Deputaţilor, Dorin Mărgărit susţine că „este păcat să vezi tineri care nu au un serviciu şi ajung să trăiască din pensiile părinţilor şi bunicilor. Eu îmi doresc să avem o țară în care tinerii să-i ajute pe părinţi şi bunici, şi nu invers” – a mai spus Dorin Mărgărit.
Pensionarii au mai spus că s-au săturat ca în Parlament să ajungă oameni care nu-i reprezintă şi că de această dată vor vota cu cei care au realizat ceva în viaţă, cu oameni inimoşi care înţeleg şi au soluţii pentru situaţia grea a pensionarilor din România.
BIROUL DE PRESĂ