DJST Dolj: “Pe urmele RENILOR”, în Parcul Tineretului – Water Park Craiova, duminică, 16 decembrie 2018, între orele 10.00 – 13.00

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Primăria Craiova, Water Park Craiova, în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport Craiova, Asociația Pro EFS Craiova şi Colegiul Tehnic Energetic Craiova, organizează activitatea sportivă “Pe urmele RENILOR”, în Parcul Tineretului – Water Park Craiova, duminică, 16 decembrie 2018, între orele 10.00 – 13.00.
Scopul acestei acţiuni este de a promova mișcarea ca stil de viață sănătos. În cadrul proiectului se vor desfăşura următoarele activităţi: alergare “Cursa pentru toți” şi „Cursa copiilor”; dar şi „Jocuri de mișcare în apă”.
Capitolul alergare, „Cursa pentru toţi”: constă în parcurgerea unui traseu de aproximativ 2500 m. Toți participanții care trec linia de finiș primesc dreptul de a participa la jocurile de mișcare în apă. Cerință de vârstă: minim 11 ani (născuți 2007 și mai mari).
      „Cursa copiilor”: constă în parcurgerea unui traseu de aproximativ 700 m. Toți participanții care trec linia de finiș primesc dreptul de a participa la jocurile de mișcare în apă. Cerință de vârstă: maxim 10 ani (copii născuți 2008 și mai mici).
      „Jocuri de mișcare în apă”: toți participanții înscriși la cursele de alergare și care au parcurs traseul au dreptul să participe la activitățile ce vor desfășura în incinta WATER PARK Craiova.