DJST Dolj: „Competiţia Tinereţii” – curs de oratorie şi dezbatere

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj organizează, în perioada 11 aprilie – 12 aprilie 2014, cursul de formare pentru proba de oratorie şi dezbatere din cadrul proiectului „Competiţia Tinereţii”. Cursul se va desfăşura în sala de conferinţe a Hostelului Griffon Craiova (lângă Liceul Teoretic Ştefan Odobleja), după următorul program:

–         vineri – ora 09.00 – 18.00

–         sâmbătă – ora 09.00 – 12.30.

La acest curs vor participa atât profesorii coordonatori de proiect cât şi liderii desemnaţi pentru fiecare probă (unul pentru dezbatere şi unul pentru oratorie). Cursul ce se va desfăşura la Hostel Griffon Craiova va fi susţinut de către Asociaţia Regională de Dezbateri, Oratorie şi Retorică Oltenia (ARDOR), iar la final participanţii vor primi dimplome.

ARDOR este o asociaţie care s-a înfiinţat în anul 2012, având drept scop răspândirea în rândul tinerilor a unor mentalităţi şi aptitudini vitale în democraţie; promovarea valorilor statului de drept şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare eficientă, gândirea critică şi toleranţa, abilităţi de cercetare şi analiză documentată în vederea identificării de soluţii, abilităţi de lucru în echipă.

 

 

 

Director executiv DJST Dolj,

 

Alina Ionescu