Distribuirea de alimente amânată din cauza gerului

m primaria craiova 300x125 Distribuirea de alimente amânată din cauza gerului poze
Municipalitatea craioveană a decis amânarea distribuirii alimentelor ce provin  din stocurile  de intervenţie comunitare până pe data de 15 februarie 2012.
Decizia a fost luată din cauza temperaturilor scăzute, după cum precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Carmen Licu.
Beneficiarii acestor alimente, respectiv persoanele beneficiare de venit minim garantat  şi persoanele încadrate în grad de handicap grav beneficiare ale prevederilor H.G. 600/2009, vor putea merge începând cu data amintită anterior la depozitul  organizat  în incinta  RAT  Craiova – secţia 2 Depou Tramvaie din bulevardul Dacia nr.3-5, pentru a ridica alimentele de care pot beneficia.
Pentru a putea intra în posesia alimentelor titularii trebuie să prezinte B.I/CI în original. În situaţia în care titularul este în imposibilitatea de a se prezenta pentru a-şi ridica drepturile, alimentele se vor elibera pe bază de B.I./C.I. titular şi persoana imputernicită/reprezentant legal/curator – originale. Aceştia au dreptul la  câte 11 kg de orez, 1,5kg lapte praf şi 1 kg biscuiţi –în limita stocului disponibil.
“Precizăm că distribuirea se va efectua în zilele de miercuri, joi şi vineri între orele 9.00 -15.00. mai multe relaţii se pot obţine la telefon: 0251/587220”, a declarat Carmen Licu.