Discursul Prefectului de Dolj, Nicolae Sorin Răducan la deschiderea noului an şcolar 2014-2015, Colegiul Naţional „Carol I”

 

 prefect carol Discursul Prefectului de Dolj, Nicolae Sorin Răducan la deschiderea noului an şcolar 2014 2015, Colegiul Naţional „Carol I” poze

 

,,Onoraţi invitaţi , dragi elevi, părinţi şi bunici,
distinși dascăli

 

Sunt foarte emoţionat să particip la acest eveniment unic, anual, deschiderea  noului an scolar 2014-2015. Pot spune că sunt mândru că am studiat la acest colegiu ca urmare a tradiţiei din familia mea, având în vedere că  patru generaţii au ales să înveţe la acest lăcaș de prestigiu.

 

Pentru cei mai mici această zi este un început, pentru alţii urmează examenul de capacitate sau bacalaureatul şi admiterea la facultate. Dragi elevi aveţi o responsabilitate foarte mare, aceea de a vă ridica la înălţimea exigenţelor şi de a face cinste acestui colegiu. Este important să înţelegeţi că trebuie să învăţaţi în primul rând pentru voi deoarece reprezentaţi generaţia ce va continua proiectele noastre.

 

Stimaţi profesori, am convingerea că experienţa dumneavoastră şi conştientizarea rolului pe care vi l-aţi asumat se vor regăsi şi în acest an între pilonii pe care vă veţi sprijini în împlinirea menirii ce v-a fost hărăzită, aceea de a susţine, de a sprijini eforturile celor care au realizat necesitatea desăvârşirii educaţiei.

 

În numele Instituției Prefectului și al meu personal vă doresc distinşi dascăli, dragi părinţi şi elevi, să începeţi noul an şcolar plini de încredere, de entuziasm pentru că numai o puternică motivație poate duce la ridicarea standardelor educaționale, mult succes’’.

 

Biroul de presă

INSTITUŢIA PREFECTULUI  JUDEŢULUI DOLJ