Dincă și Dascălu, implicați în rezolvarea problemelor din Craiova și Murgași

Foto Murgasi2 Dincă și Dascălu, implicați în rezolvarea problemelor din Craiova și Murgași poze

Consilierul local Mărinică Dincă, candidatul ARD pentru un mandat de senator în Colegiul 1, și deputatul Constantin Dascălu, candidatul ARD la un nou mandat în Colegiul 2 Camera Deputaților, și-au continuat duminică, 18 noiembrie, întâlnirile cu locuitorii Craiovei, punctul de oprire al celor doi fiind, de data aceasta, piața din cartierul Brazda lui Novac.

Oamenii i s-au plâns consilierului Dincă de faptul că guvernanții schimbă legile după bunul plac, le fac neclare și, în acest fel, sălile de judecată sunt pline de oameni care își caută dreptatea în instanță. „Pentru că sunt avocat de profesie, am simțit de foarte multe ori chiar pe pielea mea ce înseamnă o lege strâmbă, înțeleg foarte bine frustrarea și sentimentul de neputință. Există însă și cazuri în care legile sunt foarte clare, însă nu sunt aplicate și atunci apare o ură sistemică. Cred că, în Parlament, pot pune umărul la redactarea unor legi clare dar, mai ales, în care sancțiunile să fie inechivoce”, a spus Mărinică Dincă.

Foto Murgasi1 Dincă și Dascălu, implicați în rezolvarea problemelor din Craiova și Murgași poze

Deputatul Constantin Dascălu le-a vorbit oamenilor care l-au întrebat despre starea industriei doljene despre necesitatea intervenției de urgență pentru atragerea investitorilor în cele două platforme industriale ale Craiovei. „Companiile care fac performanță în industria craioveană pot fi numărate pe degete în momentul de față și acest lucru se vede în puterea de cumpărare a oamenilor. Este nevoie de facilități fiscale pentru investitori, iar Alianța România Dreaptă are prevăzute modificări în legislația fiscală în oferta electorală”, a spus candidatul ARD pentru un nou mandat în Colegiul 2 Camera Deputaților.

Foto Brazda Dincă și Dascălu, implicați în rezolvarea problemelor din Craiova și Murgași poze

Dascălu: Mă simt legat de oamenii din Murgași ca de o familie

Cei doi s-au deplasat duminică și într-o zonă rurală care face parte integrantă din Colegiul 1 Senat, comuna Murgași. Însoțiți de primarul Nedelea și de viceprimarul comunei, Dincă și Dascălu au mers din poartă în poartă în câteva dintre satele aparținătoare, prezentându-le oamenilor oferta electorală a ARD și discutând, punctual, problemele cu care se confruntă locuitorii de aici.

„Una dintre problemele majore ale acestei comune, care are o întindere destul de mare, este infrastructura. Edilii de aici, care sunt foarte iubiți în comună, au făcut eforturi mari pentru a acoperi cofinanțările atunci când au depus proiecte pe fonduri europene. În calitate de senator, voi avea posibilitatea să mă implic în rezolvarea dificultăților legate de finanțare în același mod în care m-am implicat și în calitate de edil al Craiovei pentru că știu foarte bine prin ce trec administrațiile locale în această perioadă”, a spus Mărinică Dincă.

La rândul său, deputatul Constantin Dascălu a declarat că, în calitate de reprezentant în Parlament al oamenilor din Murgași, a sprijinit mereu autoritățile locale. „Am considerat mereu că este de datoria mea să ajutor această comunitate, mai ales că, de multe ori, piedicile care apar în calea dezvoltării ei sunt puse chiar de către sistemul birocratic. Oamenii de aici mă cunosc și mă simt legat de ei ca de o familie”, a spus candidatul ARD la fotoliul de deputat în Colegiul 2.