Dincă: Din postura de senator, voi sprijini proiectele de investiții ale Craiovei

Foto Brestei Dincă: Din postura de senator, voi sprijini proiectele de investiții ale Craiovei poze
Consilierul local Mărinică Dincă, candidatul Alianței România Dreaptă la mandatul de senator pe Colegiul 1, și Eugen Călinoiu, candidatul ARD pentru Colegiul 1 Camera Deputaților, și-au continuat sâmbătă, 17 noiembrie, seria întâlnirilor cu locuitorii Craiovei.
De această dată punctul de oprire al celor doi candidați a fost cartierul Brestei, acolo unde problema majoră a oamenilor care locuiesc în zonă este lipsa infrastructurii.

Foto Brestei Eugen Calinoiu Dincă: Din postura de senator, voi sprijini proiectele de investiții ale Craiovei poze

„Cunosc foarte bine problemele oamenilor din această zonă și vă spun că nu fac decât să solicite condiții normale de trai. La fiecare ploaie mai puternică în partea aceasta a orașului nu mai poți intra decât cu cizme de cauciuc și pentru un oraș care se vrea civilizat, nu este în regulă. Locuitorilor din Brestei le spun că, din postura de senator, voi susține absolut toate investițiile Craiovei, inclusiv cele de infrastructură, atât de necesare în această zonă”, a spus Dincă.

Foto Brestei1 Dincă: Din postura de senator, voi sprijini proiectele de investiții ale Craiovei poze

Călinoiu: Știu greutățile prin care trec locuitorii acestei zone pentru că locuiesc aici

La rândul său, candidatul ARD pe Colegiul 1 Camera Deputaților, Eugen Călinoiu, le-a explicat craiovenilor din Brestei că va pune umărul la dezvoltarea cartierului. „Nu este o simplă promisiune, având în vedere că știu mai bine decât oricare dintre contracandidații mei care sunt problemele acestei zone pentru că aici m-am născut și tot aici am crescut. Știu greutățile prin care trec locuitorii acestei zone pentru că locuiesc aici”,a spus Eugen Călinoiu.