Din ciclul “Te cunosc de undeva”, azi independentul Ioan Istodor

solomon istodor Din ciclul Te cunosc de undeva, azi independentul Ioan Istodor poze

Singurul candidat independent intrat în cursa pentru un mandat de consilier judeţean e fan Solomon în timpul liber. 

Unicul candidat din Dolj care a reuşit să intre în lupta pentru consiliul judeţean fără a avea în spate vreun partid politic este  Ioan Istodor, pensionar, fost specialist în instalaţii sanitare.

Candidatura de independent a lui Istodor vine la capătul unei laborioase activităţi politice, independentul de azi aflându-se pe lista fondatorilor cam pe la toate filialele de partid înfiinţare în Dolj de la Forţa Democrată încoace.

Între reprizele de independenţă politică, Ioan Istodor şi-a găsit timp şi pentru susţinerea contra-candidaţilor la alegerile pentru consiliul judeţean Dolj, după cum se poate observa din imaginea surprinsă la lansarea oficială a candidaturii lui Antonie Solomon, care, pe lângă funcţia de primar al Craiovei, s-a înscris şi pentru un loc în CJ Dolj, pe listele UNPR.

lansare solomon buruiana istodor Din ciclul Te cunosc de undeva, azi independentul Ioan Istodor poze

 

Alături de Istodor, în imagine mai sunt prezenţi şi Doru Buruiană, ex-PDL acum preşedinte executiv la UNPR Craiova, precum şi Lelioara Nicola, fostă preşedintă a organizaţiei PSD Dăbuleni şi inspector şcolar general al ISJ Dolj în perioada guvernării PDL-PSD.