Din ciclul “Te cunosc de undeva”, azi candidatul Giubelan de la Uniunea Ecologistă via Poliţia Locală Craiova

marian giubelan Din ciclul Te cunosc de undeva, azi candidatul Giubelan de la Uniunea Ecologistă via Poliţia Locală Craiova poze

Marian Giubelan, fostul şef al Serviciului de Coordonare al Asociaţiilor de Proprietari, intră şi el în clubul select al angajaţilor municipali reprofilaţi în candidaţi la locale. 

Giubelan figurează pe listeloe de candidaţi depuse în vederea alegerilor locale din 10 iunie depuse la Craiova de Partidul Uniunea Ecologistă din România, acolo unde  mai găsim un alt subordonat pe linie administrativă al primarului Antonie Solomon, consilierul personal Ciri Mayer.

Marian Giubelan a condus ani buni Serviciul de Coordonare a Asociaţiilor de Proprietari din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, fără să dea semne de vreo afinitate cu politica.

afise banere ciri maier giubelan Din ciclul Te cunosc de undeva, azi candidatul Giubelan de la Uniunea Ecologistă via Poliţia Locală Craiova poze

A fost înlăturat din funcţia de conducere în perioada în care primăria era condusă de viceprimarul PDL Mărinică Dincă, iar apoi mutat cu arme şi bagaje la Poliţia Locală Craiova, instituţie care figurează de altfel şi pe afişele electorale ale Uniunii Ecologiste, în dreptul lui Giubelan.

Un alt subordonat pe linie administrativă al primarului în funcţie intrat în cursa electorală pentru locale este şi consilierul pe probleme IT al edilului şef, Benone Scurtu, care însă l-a urmat pe Solomon până pe liste de candidaţi la consiliul local a UNPR.