Din ciclul „măi animalelor politice”. Nicolae Giugea (PNL): ALDE Dolj e o râmă, nu organizație de partid!

badea giugea pnl 25 Din ciclul „măi animalelor politice”. Nicolae Giugea (PNL): ALDE Dolj e o râmă, nu organizație de partid! poze

Deputatul liberal a comentat în stil propriu ultimele plecări din cadrul organizației, respectiv trecerea primarului din Sălcuța, Eugen  Giurcă, și a vicepreședintelui Adelin ILinca, la ALDE Dolj.

„Domnul Giurcă l-o fi văzut pe domnul cum atacă zi de zi JUstiția și o fi zis: poate are succes în cele din urmă și mă scapă și pe mine, pentru că, dacă nu știți, domnul primar se apropie de ultimul termen la ICCJ într-un proces de incompatibilitate. Altă explicație nu văd. Sunt surprins însă de domnul Ilinca. Eu am văzut că are o stare de stres, dar mi-a spus că are probleme personale și nu am mai insistat. Dar că are probleme de partid, nu am știut. A fost respectat de toată lumea, era integrat în echipă, nici nu știam dacă era de la PNL sau de la PDL, așa de bine era integrat. Nu știu despre ce întruniri și decizii care se iau la Ramada (hotelul lui Radu Berceanu – nr) vorbește. Eu am fost la Ramada doar la nunta lui Fane Stoica. Nu pot să spun că ne simțim amenințați de organizația ALDE Dolj. Păi ALDE e organizație de partid? ALDE, la nivelul județului, nu este un partid, este o râmă care nu are ochi, nu are cap și care se mișcă așa pe jos, lovindu-se de unii și de alții”, a spus Nicolae Giugea, la conferința de presă de vineri a PNL Dolj.