Din ciclul “Gând la gând cu bucurie”: PNL Dolj a cerut azi revocarea celor trei consilieri județeni trecuți la PSD

manda enea psd pnl primari.jpg 1 Din ciclul Gând la gând cu bucurie: PNL Dolj a cerut azi revocarea celor trei consilieri județeni trecuți la PSD poze

În aceeași zi în care Florinel Stancu și-a depus demisia din CJ, liberalii au trimis și ei la consiliu cerere de revocare a mandatului acestuia, la pachet cu colegii de plecare la PSD, Cosmin Durle și Marin Marian. 

 

Potrivit vicepreședintelui CJ Dolj Laurențiu Ivanovici, adresa semnată de președintele filialei județene a PNL, MIhai Voicu, a fost depusă azi la secretariatul consiliului județean, de proaspătul secretar general al organizației liberale, Marian Irinei. Probabil că numai registrele CJ ne vor lămuri ce document a ajuns primul la secretariat: demisia lui Stancu, ori solicitarea organizației liberale.

irinei Din ciclul Gând la gând cu bucurie: PNL Dolj a cerut azi revocarea celor trei consilieri județeni trecuți la PSD poze

Liberalii îi cer președintelui CJ Dolj Ion Prioteasa să pună pe ordinea de zi a ședinței următoare a legislativului județean proiectele de hotărâre prin care aleșii județeni să ia act de pierderea calității de membru de partid a celor trei consilieri liberal transfugi, să le invalideze mandatele și să purceadă la înlocuirea acestora cu următorii trei candidați de pe lista USL.

Rămâne de văzut dacă șeful CJ le va face pe plac, solicitarea PNL având totuși șanse infime de a fi aprobată, în eventualitatea în care ajunge pe masa consilierilor județeni.

Cel mai probabil, singurul consilier înlocuit la următoarea ședință a CJ Dolj va fi Florinel Stancu, care, ca demisionar, nu mai poate stârni polemici. În cazul lui plenul CJ va înlocui un consilier trecut la PSD, cu un pesedist pur sânge, următorul pe lista USL din 2012 fiind social-democratul Lucian Scărlătescu.