Din ciclul „Ce cauți tu în viața mea?”, astăzi USR PLUS. Prisnel: Nici USR Craiova, nici USR Dolj nu l-au susținut și propus niciodată pe Cezar Drăgoescu pentru funcția de viceprimar al municipiului Craiova!

După ce Cezar Drăgoescu a fost înlăturat de pe prima poziție a listei de Camera Deputaților a USR PLUS Dolj, liderul județean al USR, Adrian Prisnel, vine cu o nouă dezvăluire, susținând că organizația sa nu l-a susținut pe Drăgoescu nici pentru funcția de viceprimar al Craiovei.

Asta deși Cezar Drăgoescu fusese anunțat ca propunere de viceprimar din partea ALianței USR PLUS, în conferință de presă comună a celor două formațiuni componente, la sediul USR din Craiova, la doar două zile după data alegerilor locale, pe 29 septembrie (foto).

„Am fost informat oficial de invalidarea candidaturii lui Cezar Drăgoescu la Camera Deputaților prin decizia Biroului Național al USR, decizie luată pe baza avizelor negative primite de acesta din partea Comisiei Naționale de Arbitraj a USR, avize negative atât din punct de vedere al integrității, cât și al oportunității politice.
Salut această decizie. Pentru cei care se întreabă cum poate cineva să nu fie acceptabil pentru funcția de parlamentar dar poate fi pentru cea de viceprimar al municipiului Craiova menționez că propunerea USR Craiova pentru funcția de viceprimar al municipiului Craiova este Eduard Alexandru Cîrceag – decizie luată în data de 04.10.2020 cu cinci voturi pentru și o singură abținere.
Deciziile Birourilor politice ale USR sunt obligatorii.
Nici USR Craiova, nici USR Dolj nu l-au susținut și propus niciodată pe Cezar Drăgoescu pentru funcția de viceprimar al municipiului Craiova. Această propunere a fost făcută unilateral și fără o consultare prealabilă, de către PLUS Dolj, prin președintele său Gabriel Păunică.
Eduard este un tânăr integru, educat, un adevărat om nou în politica din România. Este inginer IT și, prin natura profesiei, își propune să contribuie la o administrație modernă și digitalizată pentru craioveni.
Eduard va avea toată susținerea mea și a organizației USR Dolj pentru un mandat de succes în slujba comunității”, spune Adrian Prisnel, într-o postare pe facebook.