Din averile aleşilor doljeni: terenuri, pensii, depozite, cash şi… cauţiuni

prefectura cj dolj 1 Din averile aleşilor doljeni: terenuri, pensii, depozite, cash şi... cauţiuni poze

DECLARAŢIILE DE AVERE ALE CONSILIERILOR JUDEŢENI NOU-ALEŞI AU FOST PUBLICATE PE SITE-UL CJ DOLJ. Cei 37 de aleşi judeţeni şi-au publicat veniturile şi posesiunile pe portalul de internet al administraţiei judeţene, unde pot fi consultate de public. Iată, la prima vedere, noutăţile demne de remarcat din declaraţiile de avere depuse de consilierii doljeni.

Trebuie spus că din trecerea sumară în revistă a surselor de venit ale consilierilor dojeni, majoritatea îşi declară salarii sau alte venituri de la instituţii sau companii de stat. Afirmaţia este valabilă atât pentru PSD, cu consilieri angajaţi sau membri în consiliile de administraţie în pauzele dintre şedinţele CJ la regiile din subordinea Primăriei Craiova, Complexul Energetic Oltenia, ISJ Dolj, TransGaz, Zona Metropolitană Craiova, dar şi pentru liberali, care figurează pe statele de plată la ABA Jiu, Direcţia Silvică, Spitalul Judeţean, ori diverse instituţii de învăţământ, toate de stat. Notă discordantă fac Dorin Mărgărit, care îşi declară la capitolul venituri doar pe cele obţinute din chirii, şi Isidor Răducea, care declară venituri din trei societăţi comerciale, toate private. Secretarul general al liberalilor, Marian Irinei, declară în schimb acţiuni la două societăţi comerciale, dar venituri doar din indemnizaţia de consilier judeţean.

Mai trebuie remarcat că social-democraţii au un singur pensionar în CJ Dolj, contrar percepţiei despre electoratul tradiţioal al PSD, în timp ce liberalii au doi. Pensionarul PSD este nimeni altul decât

INTEGRAL în INDISCRET