Diaconescu, primit cu „căldură” în cursa prezidențială de foștii colegi din PSD. Olguța: Ia spune tu, homo sovieticus!

claudiu manda ponta olguta Diaconescu, primit cu „căldură” în cursa prezidențială de foștii colegi din PSD. Olguța: Ia spune tu, homo sovieticus! poze

Fostul ministru PSD, copreședinte UNPR și actualmente candidat la prezidențiale al PMP, Cristian Diaconescu, era așteptat ca pâinea caldă în dezbaterea publică de foștii colegi.

După apariția unui interviu în care candidatul PMP anunța, cât se poate de serios, că nu-l va menaja pe Victor Ponta în campania electorală, Lia Olguța Vasilescu a izbucnit pe facebook.

„”Il face praf?” Îi mai tremura vocea sau nu era în public și amenința din baie, din fața oglinzii? Cică Ponta apără “interese din afara țării”, dar “nu e acceptat în afara țării”… Logică de fier forjat… Ia spune tu, homo sovieticus, tu ce interese aperi? Și cine te acceptă pe tine din afara țării? Ca din interior am văzut câți te-au acceptat, când ai candidat la Primăria Capitalei și te-ai clasat pe locul 4 cu ditai partidul pe lânga tine. Acum, cu partidulețul basist în spate cred că o sa faci furori… Brrrrrr! Deja tremurăm”, a comentat afirmațiile lui Diaconescu primarul Craiovei, vicepreședinte al PSD.