Diaconescu, pogorât din DD – Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume

ddd mic 1 Diaconescu, pogorât din DD   Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume poze

Dan Diaconescu a fost primul șef de partid aterizat în campanie electorală pe meleaguri doljene, liderul PPDD aflându-se ieri într-un mini-turneu electoral pe ruta Filiași – Craiova – Coșoveni.

ddd mic 5 Diaconescu, pogorât din DD   Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume poze

Diaconescu și-a început campania în regim 4×4, într-o mașină de teren decapotabilă, avându-l ca șofer pe secretarul general al partidului Liviu Neagu și pe post de co-pasageri boxele de campanie supradimensionate, instalate pe locurile din spate.

ddd mic 2 Diaconescu, pogorât din DD   Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume poze

De altfel, liderul PPDD a descins ieri printre fanii craioveni gata de luptă, cu microfonul în mână, începându-și din mers cuvântarea, înainte ca mașina să oprească: „Bine v-am găsit! Sunteți șefii mei!”.

ddd mic 4 Diaconescu, pogorât din DD   Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume poze

Diaconescu a fost flancat la Craiova de președintele organizației județene, Mihai Cilibiu, candidat la aegerile europarlamentare, de șefa propriu-zisă pe linie politică, Simona Man, de Liliala Mincă și de consilierii locali și județeni ai partdului.

ddd mic 6 Diaconescu, pogorât din DD   Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume poze

Simpatizanții s-au dovedit cam mulți față de capacitatea sediului de partid din Lăpuș și, cum nimeni n-avea chef să stea jos, Dan Diaconescu s-a urcat pe masa prezidiului pentru a fi văzut de fani în timpul discursului de mobilizare.

ddd mic 7 Diaconescu, pogorât din DD   Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume poze

DD a ținut să-și încurajeze suporterii, asigurându-i că PPDD e încă un partid extrem de căutat, mai ales peste hotare, unde spune Diaconescu, a primit două rânduri de pețitori. „M-a vizitat la Roma o persoană foarte importantă în statul român, care mi-a cerut să mă aliez cu formațiunea lui și mi-a promis că mă scapă de probleme. Am refuzat și peste câteva zile eram deja condamnat la trei ani de închisoare. Apoi m-a vizitat un alt personaj important, care mi-a promis că, dacă mă aliez cu el, OTV va emite din nou, că într-o oră va fi pe toate rețelele de cablu din România. L-am refuzat și pe el și vedeți acum că OTV se prinde peste tot în Europa numai în România nu. Cu toate greutățile, eu nu sunt nici mort, nici arestat încă, iar partidul are valoare, cum se va vedea pe 25 mai, iar apoi la alegerile prezidențiale, când și mai mulți vor prinde curaj. Probabil că în turul II va intra Victor Ponta și cu mine”, a spus Diaconescu, acompaniat de scandările „Jos ciocoii!” ale simpatizanților.

ddd mic 8 Diaconescu, pogorât din DD   Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume poze

Prezența la Craiova a liderului PPDD a durat cam o jumătate de ceas, după scurtele intervenții ale însoțitorilor întreaga coloană demarând spre Coșoveni. Diaconescu a părăsit orașul așa cum a sosit, vorbind la microfon din mașină simpatizanților PPDD și craiovenilor ieșiți la plimbare prin Lăpuș: „Sunteți șefii mei! O să vin în fiecare comună din județ! Sărut mâna doamnă! Să trăiți și să vă trăiască și copilașul!”

ddd mic 3 Diaconescu, pogorât din DD   Mobil pe masă, în fața poporului cu același nume poze