Dezlegare la brazi de Crăciun în Piața Centrală

brazi piata craiova 1 Dezlegare la brazi de Crăciun în Piața Centrală poze
Joi a început comercializarea pomilor de Crăciun în pieţele administrate de SC Piețe și Târguri Craiova SRL. Mai precis în Piața Centrală, prima luată în vizor de comercianții de brazi. Până vineri dimineaţă se înregistraseră 8 cereri de comercializare a pomilor de Crăciun, toate pentru Piaţa Centrală, unde se găseau la vânzare brazi, fie românești, fie importaţi din Danemarca, susțin reprezentanții SC Piețe și Târguri Craiova SRL.
brazi piata craiova 2 Dezlegare la brazi de Crăciun în Piața Centrală poze

“Vânzarea pomilor de Crăciun abia a început. Par să fie, cel puţin până acum, ceva mai puţini comercianţi decât în alţi ani, dar aşteptăm să vină şi alţii în perioada următoare, pentru că mai sunt aproape două săptămâni până la Crăciun. Noi suntem pregătiţi să le punem la dispoziţie locuri pentru comercializare în toate pieţele Craiovei, inclusiv în Târgul Municipal de pe strada Caracal”, a precizat Adrian Dinu, purtător de cuvânt al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

 Cei care au deja acasă un brăduţ de plastic, dar vor măcar să “miroase a brad” în casă, pot să cumpere şi crenguţe de brad sau coroniţe, la preţuri între 3-5 lei bucata.