Deszăpezirea nu se face pe criterii politice susţine S.C. Salubritate Craiova SRL

comunicatus 300x120 Deszăpezirea nu se face pe criterii politice susţine S.C. Salubritate Craiova SRL poze
Conducerea S.C. Salubritate Craiova SRL doreşte să dezmintă în totalitate unele zvonuri apărute în presa locală în ultimele zile, conform cărora activitatea de deszăpezire ar avea de suferit de pe urma implicărilor politice ale actorilor implicaţi în acest proces.
Astfel, în calitatea mea de director general vreau să asigur toţi cetăţenii Craiovei plătitori de taxe că s-au depus toate eforturile pentru buna desfăşurare a acestei activităţi – incluzând aprovizionare, reparaţii, coordonoare.
Pentru o mai bună înţelegere a desfăşurării acestui tip de activitate, este important de ştiut că întreaga activitate se desfăşoară sub comanda Direcţiei Investiţii şi Servicii Publice din Primărie, care prin reprezentanţi(directori şi inspectori) decid zonele în care se intervine şi ordinea priorităţilor, iar ulterior verifică rezultatele
Astfel, este lesne de înţeles că S.C. Salubritate Craiova SRL este în fapt un simplu prestator de servicii care nu se poate sustrage de la îndeplinirea obligaţiilor asumate prin caietul de sarcini.
Totodată, consider că orice om responsabil ar refuza un astfel de gest necugetat cu consecinţe grave asupra întregii comunităţi şi care ar putea chiar periclita vieţi omeneşti în anumite circumstanţe.
Aşadar, doresc să asigur cetăţenii Craiovei că delimitez foarte clar în gandurile şi acţiunile mele îndatoririle mele administrative de cele politice şi nu aş face niciodată un gest administrativ iresponsabil din motive politice.
În concluzie, dorim să ne cerem scuze cetăţenilor care au fost afectaţi direct sau indirect de condiţiile de trafic şi în acelaşi timp să îi asigurăm că depunem toate eforturile să ţinem situaţia sub control în condiţiile date.
Totodată, solicităm sprijinul concetăţenilor noştri care pot ajuta în procesul de deszăpezire parcându-şi maşinile regulamentar pentru a nu îngreuna intervenţia utilajelor şi respectiv depozitând pe spaţiile verzi zăpada de pe trotuare şi maşini – nu pe carosabil.
Cu stimă – Flavius Sirop,
Director General S.C. Salubritate Craiova S.R.L.