Designerul Florin Burescu – papioane, donaţii pentru copiii cu autism

florin buresc Designerul Florin Burescu   papioane, donaţii pentru copiii cu autism poze

Florin Burescu este un tânăr designer care şi-a transformat pasiunea într-o afacere, într-un timp record. Cu o viziune aparte în domeniul creaţiei, Florin îşi doreşte ca produsele realizate de el să exprime personalitatea fiecăruia. Confecţionează papioane în ediţii  limitate şi din materiale speciale, aduse din străinătate.

 Cine este Florin Burescu?

 Florin Burescu şi-a început activitatea în urmă cu un an, însă primul papion a fost creat acum mai bine de trei ani.

“În urmă cu tei ani am început să îmi creez propriile papioane datorită faptului că îmi doream să fiu unic la fiecare eveniment la care participam, iar garderoba mea nu era prea bogată. Aşa că m-am gândit, la vremea respectivă, că trebuie schimbate accesoriile pentru a avea, de fiecare dată, o ţinută unică”, povesteşte Florin Burescu.

Tânărul designer a devenit şi mai cunoscut după ce nume importante din showbizz-ul românesc au acceptat să îi poarte creaţiile. Papioanele realizate de Florin Burescu au ajuns la gâtul unor vedete cum ar fi Adriana Bahmuţeanu, Gigi Becali, Liviu Guţă, Adrian Cristea, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Trupa Autentic şi lista poate continua.

 Spirit de întreprinzător

 Chiar daca băiatul nu a avut o situaţie financiară prea bună, dorinţa şi pasiunea, pentru ceea ce face, l-au determinat să muncească încă de la o vârstă fragedă.

“Am o familie minunată care m-a învăţat de mic, că nimic nu pică din cer, dacă îmi doresc un lucru nu îl pot avea decât prin muncă. La vârsta de 12 ani, am rugat-o pe mama mea să se înscrie la o firmă din sistemul MLM, deoarece eu eram minor şi nu puteam. Atunci am început să îmi câştig primii mei bănuţi, din vânzarea produselor cosmetice. Am continuat pe tot parcursul anilor de studiu cu câte un job şi am reuşit să îmi strâng banii necesari pentru a demara proiectul mult dorit – crearea papioanelor”, a adăugat tânărul.

 Cât costă creaţiile Florin Burescu?

 Designerul mărturiseşte că este un împătimit al fashion-ului şi că de multe ori îşi dorea să poată purta creaţiile marilor designeri dar, din cauza preţului mult prea mare, pentru “buzunarul” lui, renunţa. Acesta este şi motivul pentru care preţurile de vânzare pentru papioanele create de el sunt pentru orice “buzunar”. Papioanele semnate Florin Burescu au preţuri care variază între 9 lei şi 250 lei, în funcţie de materialul folosit.

 Ajută copiii diagnosticaţi cu autism

 Deşi a început să savureze deja gustul succesului, Florin a rămas un tânăr modest. O  persoană deosebită, o persoană ambiţioasă şi cu o dorinţă enormă de a realiza ceva în viaţă. Deşi la început de carieră, acesta are deja planuri bine structurate pentru viitor.

Dorinţa de a ajuta l-a îndemnat pe Florin Burescu să se implice de curând într-o campanie dedicată copiiilor diagnosticaţi cu autism, din Craiova.

“Recent m-am implicat într-o campanie caritabilă unde am pus la bătaie 3000 de papioane, iar bani rezultaţi din vînzarea acestora vor fi donaţi, în totalitate, asociaţiei “Dincolo de autism”. Vă rog mult să fiţi alături de mine pe parcursul acestei campanii şi să mă ajutaţi să lichidăm stocul. Vă invit pe site-ul meu www.florinburescu.com, iar în secţiunea “De la suflet pentru suflet”, puteţi achiziţiona un papion al cărui preţ este de 10 lei”, a mai spus tânărul.

Un al plan al designerului, pe care speră să îl ducă la bun sfârşit, cât mai curând, este acela de a-şi deschide propriul atelier în Bucuresti, atelier în care să poată crea şi alte accesorii pe care le are în minte şi fără de care, spune el “nicio ţinută nu este completă”.

 Câteva sfaturi pentru persoanele care poartă papioane

 “Vă sfătuiesc să îndrăzniţi să purtaţi culori puternice, culori care să scoată orice ţinută din anonimat. În momentul de faţă există papioane pentru toate momentele zilei. Dacă vrei să fii mereu apreciat pentru unicitatea ta, cea mai bună alegere este papionul”, a încheiat Florin Burescu.