Descoperire de campanie a PDL. Dincă: Primăria Craiova nu există azi!

m dinca mischianu Descoperire de campanie a PDL. Dincă: Primăria Craiova nu există azi! poze

Democrat-liberalii din Consiliul Local Municipal au făcut din nou caz, la şedinţa de azi, de lipsa primarului Solomon, completat la capitolul absenţe de adjunctul Teodor Sas.

Tonul criticilor l-a dat consilierul local al PDL Marian Vasile, care a remarcat primul lipsa cuplului din conducerea executivă a primăriei. “Observ că nici de data aceasta domnul primar nu binevoieşte să participe la şedinţa consiliului local. În plus, observ că lipseşte şi domnul viceprimar Sas. Vreau să-mi cer eu scuze craiovenilor pentru comportamentul celor doi”, a spus Marian Vasile.

Viceprimarul Mărinică Dincă a ţinut să precizeze că atât Solomon cât şi Sas lipsesc motivat, făcând cu această ocazie publice, de nu mai puţin de trei ori, motivele care i-au împiedicat pe primar şi vice să participe la şedinţa consiliului local. “Domnul primar nu este în Craiova, astăzi este la  proces, la tribunalul Galaţi, iar domnul viceprimar Sas nu este în ţară. Din câte ştiu, se află în China. Probabil se pregăteşte pentru campanie. E regretabil că suntem puşi să dezbatem aici iniţiativele unei persoane care nu se află în sală. După cum ştiţi, ordinea de zi se semnează de primar, iar în lipsa sa, de viceprimarul delegat în acest sens. Astăzi lipsesc amândoi, deci, din acest punct de vedere, primăria Craiova nu există”, a spus Dincă.