Deputatul PDL Dascălu, one man show la prefectură: Avem şi noi derbedei – câte unul, câte doi, câte trei – video

m dascalu grafic Deputatul PDL Dascălu, one man show la prefectură: Avem şi noi derbedei   câte unul, câte doi, câte trei   video poze

Parlamentarul doljean a dat piept cu sindicaliştii la lansarea proiectului de dialog social al Confederaţiei “Meridian” şi i-a luat la coarda sensibilă: “Unde-am fost toţi când s-au votat legi prin care se fură din banii oamenilor?”.

Deputatul PDL s-a arătat dezamăgit de faptul că, după 20 de ani de democraţie, atât parlamentarii cât şi liderii de sindicat suferă la capitolul credibilitate în ochii opiniei publice şi crede că a găsit şi cauza: lipsa de reacţie a politicienilor şi sindicaliştilor la “legile prin care s-a furat din banii oamenilor timp de 20 de ani”.

dascalu Deputatul PDL Dascălu, one man show la prefectură: Avem şi noi derbedei   câte unul, câte doi, câte trei   video poze

Asistenţa a primit cu sentimente împărţite discursul lui Dascălu, reacţia fiind undeva între apostrofări şi aplauze. În momentul în care deputatul PDL “dezvăluia” că s-au creat legi pentru a fura din banii contribuabililor, cineva din sală a întrebat promt: “Mai mult decât acum?”. Dascălu le-a spus însă particpanţilor, în majoritate sindicalişti şi primari din Dolj că e de acord cu faptul că Guvernul nu prea ştie să explice ce face şi că au suferit în România şi cei care nu trebuia, admiţând, în plus, că şi printre pedelişti există “derbedei”, care nu-şi fac treaba.

“Unde am fost toţi, şi clasa politică, şi o parte dintre liderii mari de sindicat, atunci când s-au creat legi în România prin care se fura banul public. Unde am fost toţi când s-au creat 50-60 de legi speciale pentru pensionari, de s-a permis să se dea pensii de 350 de milioane de lei vechi pe lună. Unde-am fost toţi când s-au creat agenţii conduse de oameni cu salarii de un miliard de lei pe lună, din bani publici? Unde am fost toţi, când s-a creat la Bucureşti, că noi aici în provincie suntem supuşi, o supra-clasă de 20000 de oameni angajaţi la aceste agenţii cu salarii de 250 – 300 de milioane de lei pe lună? Unde-am fost? Aceste lucruri trebuiau să fie îndreptate odată. Că se mai fac şi greşeli şi există o lipsă reală de comunicare, că acest Guvern nu ştie să explice ceea ce face, sunt de acord. Că suferim toţi, chiar şi cei care nu ar trebui să sufere, acest lucru este adevărat. Nu pot însă să accept numai discuţii şi numai injurii, cum că totul se face greşit în România, că nu există nimic, dar în schimb timp de 20 de ani nu am văzut toţi că am creat în România legi prin care s-a furat în permanenţă banii oamenilor, banii contribuabililor. Eu nu zic că nu există şi la noi derbedei – câte unul, câte doi, câte trei – care nu-şi fac treaba, nu acopăr pe nimeni, nici pe ai noştri, dar nici nu pot să nu spun ceea ce s-a întâmplat în România”, a spus Dascălu.