Deputatul Ionuţ Stroe şi viceprimarul Florentin Tudor participanţi la Cupa 1 Mai

fotbal psd Deputatul Ionuţ Stroe şi viceprimarul Florentin Tudor participanţi la Cupa 1 Mai poze

Deputatul PNL Ionuţ Stroe a dat startul unei noi competiții fotbalistice în Craiova, Cupa 1 Mai la fotbal Old Boys, care a debutat marţi, 24.07.2012, cu un meci amical disputat pe terenul de fotbal de pe strada Dr. N.I. Siseşti din cartierul 1 Mai, între echipa Old Boys Craiova Maxima şi echipa USL Craiova.

Experienţa şi valoarea jucătorilor Old Boys Craiova Maxima şi-au spus cuvântul. La finalul partidei scorul a fost de 7-3 pentru fostele glorii ale Craiovei.

Din echipa Old Boys Craiova Maxima au făcut parte Cătălin Rizan, Costică Donose, Nicolae Tilihoi, Aurică Beldeanu, Nicolae Ungureanu, Marian Calafeteanu, Mircea Popa, Ovidiu Florescu, Ilie Lungu şi Pavel Badea. Consilierul municipal, Pavel Badea, vicepreşedinte al PNL Craiova a jucat prima repriză pentru Old Boys Craiova Maxima, iar în cea de-a doua repriză s-a alăturat echipei politicienilor. Din echipa USL Craiova au mai făcut parte deputatul PNL Ionuţ Stroe, viceprimarul Craiovei, Florentin Tudor, consilierii municipali Răzvan Socoteanu, Dorel Voicu şi Alexandru Beţiu, consilierul judeţean Stelică Bărăgan şi directorul Clubului Sportiv Judeţean Dolj, Bogdan Pâncu.

stroe1 Deputatul Ionuţ Stroe şi viceprimarul Florentin Tudor participanţi la Cupa 1 Mai poze

Miercuri, 25.07.2012, pe terenul de fotbal din cartierul 1 Mai se va disputa primul meci din cadrul Cupei 1 Mai Old Boys la fotbal. Deputatul PNL Ionuţ Stroe a declarat că va organiza astfel de competiţii pe întreg teritoriul colegiului uninominal numărul 3 din Craiova, colegiu pe care îl reprezintă în Camera Deputaţilor din Parlamentul României.

“Ne este dor de U Craiova, ne este dor de echipa noastră, iar cartierul 1 Mai este unul dintre cele mai pătimaşe când vine vorba de fotbal. De altfel, 1 Mai este cartierul care găzduieşte stadionul “Ion Oblemenco”. Astfel, alături de oamenii de aici, încercăm să ne facem vremurile mai bune, chiar dacă oraşul suferă din lipsa unei echipe de fotbal în cadrul campionatelor naţionale. Am organizat Cupa 1 Mai Old Boys la fotbal pentru a promova mişcarea. Este un exemplu şi pentru cei tineri, o modalitate de participare civică, de educaţie non-formală. Mi-am propus să organizez un astfel de campionat în toate cartierele pe care le reprezint în colegiul 3 în Parlament. Am început cu 1 Mai pentru că este cel mai mare cartier din colegiu şi mă simt legat afectiv de această zonă. Sperăm ca exemplul nostru să fie urmat de o nouă echipă a Craiovei, pe care ne-o dorim cu toţii. Vrem să asistăm, din nou, la adevărate meciuri de fotbal, cu profesionişti, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova,” a declarat deputatul Ionuţ Stroe.

La rândul său, viceprimarul Craiovei, Florentin Tudor, a apreciat organizarea unei astfel de competiţii.

“Am avut onoarea de a juca în meciul de deschidere al acestei Cupe. Mi-a făcut o deosebită plăcere să joc alături de fostele glorii ale Universităţii Craiova, oameni care nu au uitat niciodată de unde au plecat, oameni de la care noi, tânăra generaţie, avem foarte multe de învăţat,” a menţionat viceprimarul Florentin Tudor.

Consilierul municipal Pavel Badea s-a declarat încântat de faptul că a avut posibilitatea să joace pentru ambele echipe.

“Am început partida în terenul celor de la Craiova Maxima, dar am fost rugat să mă alătur şi colegilor de la echipa USL. Am făcut-o cu mare plăcere şi consider că a fost o acţiune reuşită. Au venit foarte mulţi oameni să ne privească,” a spus consilierul Pavel Badea.

Şi consilierul municipal Răzvan Socoteanu a apreciat organizarea competiţiei sportive: ”Sunt încântat de iniţiativă. Alături de colegi, m-am bucurat de mişcarea în aer liber, pe care, cu toţii, ar trebui să o practicăm mai des.”

Ofiţer relaţii presă deputat Ionuţ Stroe