Deputatul Ionuţ Stroe, numit preşedinte interimar al PNL Gorj

m ionut stroe Deputatul Ionuţ Stroe, numit preşedinte interimar al PNL Gorj poze

Parlamentarul de Craiova a fost desemnat de Consiliul Naţional Executiv al PNL să conducă biroul interimar al organizaţiei de Gorj a liberalilor.   Decizia conducerii PNL a fost luată în astăzi, sarcina lui Stroe fiind de a asigura conducerea organizaţiei PNL Gorj până în momentul organizării de alegeri pentru alegerea unei noi echipe la vârful filialei. Deputatul Ionuţ Stroe s-a declarat onorat de funcţia primită, precizând că interimatul său va dura câteva luni, timp în care va demara reorganizarea filialei gorjene a PNL şi va pregăti alegerile pentru instalarea unei conduceri legitime.

“Decizia CNEX în ceea ce mă priveşte reprezintă o mare responsabilitate, dar personal o interpretez  şi ca o oportunitate pe care sunt obligat să o fructific. Mă onorează dar mă şi obligă. În ceea ce priveşte organizaţia, decizia vine să repornească motorul uşor gripat al unei filiale destul de afectate de ultimele evenimente politice locale si chiar din punct de vedere organizatoric. Există potenţial uman, dar şi politic, el doar trebuie transformat în capital politic şi apreciere publică. Principala sarcină a biroului interimar e de a pune bazele unei mai bune organizări, de a redefini cât mai clar şi limpede reguli tari pentru a “produce” finalmente, în câteva luni, viitoarea conducere aleasă în mod legitim a PNL Gorj”, a declarat Ionuţ Stroe.

Stroe este la primul mandat de parlamentar, el fiind de altfel singurul deputat liberal care a obţinut în 2008 intrarea în Parlament dintr-un colegiu electoral din Craiova.