Deputat Ion Cupă: Urât vă scrieți finalul de carieră, dle. Tăriceanu!

nastasecupatariceanucraiova 4 300x225 Deputat Ion Cupă: Urât vă scrieți finalul de carieră, dle. Tăriceanu! poze

Deputat Ion Cupă: DOMNULE TĂRICEANU,

Acum cinci luni erați primit la Craiova de 3000 de oameni, cu aplauze și cu incredere. Ieri, ați fost primit de 36 de oameni, din care 14 au plecat dezamăgiți, imediat după discursul dumneavoastră. Ceilalți 22 rămânând să se certe pentru poziții de vicepreședinte(!!!) într-un așa zis birou politic teritorial pe care au renunțat, în final, să-l mai facă!!! Asta e reconstrucția organizației la Dolj?!?!

Acum cinci luni spuneați celor 3000 de oameni că ALDE este casa liberalismului în România și că nimic nu e mai important decât apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor, lupta împotriva abuzurilor statului paralel.

Ieri le spuneați celor 36 de oameni ce frumoși sunt cei de la statul paralel, că nicăieri în Europa nu se mai pune preț pe doctrine și valori ideologice și în acest sens trebuie înțeles parteneriatul cu Ponta și ProRomânia.

Urât vă scrieți finalul de carieră, dle. Tăriceanu!

 

P.S.: Prin deciziile dumneavoastră si ale maestrului negru – Daniel Chițoiu, ați făcut din ALDE o cutie goală de conținut, un partid devenit, conform legii, partid neparlamentar, odată cu dispariția grupurilor parlamentare de la Senat și Camera Deputaților.

Motiv pentru care nici măcar oameni în secțiile de votare și în birourile electorale nu veți mai putea pune, decât foarte puțini. Trist…

 

29 septembrie 2019