Demonstraţie post-mortem. Primăria dă camerele de supraveghere de pe rocadă şi pe mâna poliţiei

m bataia craiova mort bmw 3 Demonstraţie post mortem. Primăria dă camerele de supraveghere de pe rocadă şi pe mâna poliţiei poze

Camerele de supraveghere instalate de primăria Craiova pe Rocadă vor fi monitorizate de Rutieră şi de Poliţia Comunitară. 

La două săptămâni după bătaia filmată şi soldată cu moartea unui craiovean de 62 de ani de pe Bulevardul Dacia, dispeceratul de monitorizare a traficului are şi oameni în uniformă la butoane.  Edilii craioveni şi mai marii judeţului dau mâine drumul monitorizării pe bune a camarelor de supraveghere instalate pe bulevardele Decebal – Dacia din Craiova. Primăria a anunţat o demonstraţie  “a modului în care funcţionează Dispeceratul de Monitorizare a Traficului de pe bulevardele Dacia -Decebal,  situat pe strada Amaradia, nr. 93-95, etaj 1 – în cladirea în care functioneaza Serviciul Permise de Conducere”.

În fapt, autorităţile vor să arate că la monitoarele instalate pe strada Amaradia sunt prezenţi şi poliţişti, nu numai angajaţi ai regiei craiovene de fond locativ, ca până acum. Surse din cadrul primăriei susţin că municipalitatea a încheiat în cele din urmă un protocol cu reprezentanţii poliţiei rutiere, care permite agenţilor să participe la monitorizarea sistemului de supraveghere video instalat anul trecut pe Rocadă.

Reamintim că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, un craiovean în vârstă de 62 de ani şi-a pierdut viaţa în giratoriul de pe Rocadă, după ce a fost bătut de un şofer nervos şi şi-a pierdut cunoştiinţa pe trotuar, la o aruncătură de băţ de sediul dispeceratului de monitorizare. Incidentul a fost surprins de camerele video instalate pe rocadă, dar imaginile au ajuns abia după câteva zile în posesia anchetatorilor.