Declaraţii de dragoste (de munte), la Festivalul Îndrăgostiţilor din Craiova

valentine Declaraţii de dragoste (de munte), la Festivalul Îndrăgostiţilor din Craiova  poze

Primăria Craiova înlocuieşte urna lui Moş Crăciun, pe care a folosit-o înaintea sărbătorilor de iarnă cu urna lui Cupidon. Îndrăgostiţii sunt poftiţi să-şi bage declaraţiile-n urna postată în faţa primăriei, pentru a câştiga o excursie la munte.  Iniţiativa edililor se înscrie în manifestările din cadrul Festivalului Îndrăgostiţilor din Craiova, pe care primăria îl organizează anul acesta pentru a patra oară. Dacă înainte de Crăciun edilii au amplasat în faţa primăriei o urmă în care copiii să poată pune scrisori pentru Moş Crăciun, acum fac pasul la generaţia următoare.

“În perioada 04 februarie 2010 – 11 februarie 2010, în faţa sediului Primăriei va fi amplasată o urnă, în care îndrăgostiţii pot lăsa declaraţiile lor de dragoste către persoana iubită. Fiecare mesaj de dragoste trebuie însoţit de datele de contact.
Cea mai frumoasa declaratie va fi premiata cu un week-end de două persoane la munte, oferit de Agenţia de turism „Mapamond” din Craiova”, precizează un comunicat al primăriei Craiova.